Ege Postası
Geri

Tuncay Özkan 3 yıl önceyi unutmadı,o isme desteği 'es' geçmedi!

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Ergenekon'dan yargılandığı dönemde hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenmesinin ardından sosyal medyadan kendisine destek olan CHP Eski Milletvekili Hüseyin Aygün'ü unutmadı. Özkan, "Başbakan'a hakaretten" 1 yıl 2 ay, halkı kin ve düşmanlığa tahrikten 9 ay hapse mahkum edilen Aygün'e sosyal medyadan “Yanındayız” mesajı verdi. 3 yıl önce kendisine destek olan eski vekili unutmadı
Tuncay Özkan 3 yıl önceyi unutmadı,o isme desteği 'es' geçmedi!
Haberler / Politika
2 Şubat 2016 Salı 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP eski Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na “IŞİDsever” dediği gerekçesiyle açılan davada "Başbakan'a hakaretten" 1 yıl 2 ay, halkı kin ve düşmanlığa tahrikten 9 ay hapse mahkum edildi.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 3 yıl önce Ergenekon'dan yargılanırken hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenmesinin ardından, kendisine sosyal medya üzerinden gazetecilik yaptığı dönemdeki bir olayı anlatıp “Tuncay Özkan biz seni biliyoruz" diyerek destek olan Aygün'e benzer bir desteği verdi.



Özkan, sosyal medya hesabından "Sevgili dostum Hüseyin Aygün'e, Davutoğlu'nu eleştirdiği için verilen 2 yıl hapis cezasını kabul etmemiz mümkün değildir. Bu karar ifade özgürlüğüne darbe ve muhalefete gözdağı niteliği taşımaktadır. Hüseyin Aygün'ün yanındayız” ifadelerini kullandı.



 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası