Ege Postası
Geri

Türker:“İzmir’de iddialıyız”

DSP Genel Başkanı Masum Türker, “CHP’nin İzmir’de yaygara çıkarmasının nedeni bize geçip aday olmak isteyenlerin önünü kesmek içindi. En iddialı olduğumuz iller İstanbul, İzmir, Eskişehir ve Ordu…”dedi.
Türker:“İzmir’de iddialıyız”
Haberler / Yerel Politika
5 Mart 2014 Çarşamba 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - DSP, İzmir’de CHP’den transfer ettiği flaş isimlerle dikkat çekerken,  DSP’nin Genel Başkanı Masum Türker katıldığı bir TV programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Türker, “ CHP’nin İzmir’de  yaygara çıkarmasının nedeni bize geçip aday olmak isteyenlerin önünü kesmek içindi. Başvuran isimler arasında aday gösteremediğimiz değerli isimler oldu.Üyelik süreci bile gerçekleştirilmişti ancak daha önce belirlenmiş adaylarımız olduğu için o adaylarımız adaylıklarını sürdürmek istedikleri için bir çok ismi aday gösteremedik.Bu konuda sanki DSP eğer belediye başkanları geçiş sağlamasaydı seçimle ilgisizdi algısı yaratılmaya çalışıldı.En iddialı olduğumuz iller İstanbul, İzmir, Eskişehir ve Ordu…” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası