Ege Postası
Geri

Dikili barışın ve huzurun başkenti olacak

CHP Dikili Beledi Başkan Adayı Veteriner Hekim Mustafa Tosun, yerel seçim kapsamında gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine Bademli ve Yaylayurt köylerinde devam etti.
Dikili barışın ve huzurun başkenti olacak
Haberler / Yerel Politika
5 Mart 2014 Çarşamba 11:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Mustafa Tosun, yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim kampanyasına gece-gündüz demeden devam ederek ilçenin sınırlarında yer alan köylerde yaşayan vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 
 
Dikili’de Halkın İktidarını Kuracağız
Gittiği her köyde büyük bir coşku, sevinç ve heyecanla karşılanan CHP adayı Tosun'un bu seferki durağı Bademli ve Yaylayurt köyleri oldu. İlk olarak Bademli köyünü ziyaret eden ve burada yaptığı yerel seçim değerlendirmesinde, 'İlçemizin sosyal, kültürel, tarımsal, turistik ve ekonomik yapısını gözeten, çevreye, doğaya ve insana saygılı bu projelerimizle çıktığımız yolda,hiçbir ayrım yapmadan köyüyle, merkeziyle tüm halkımızın mutluluğunu hedefliyoruz'  diyen Tosun,  'Sizlerden  Dikilimizin geleceğine sahip çıkmak kadar, çocuklarımızın ve Cumhuriyetimizin geleceğine sahip çıkmak için oy istiyoruz. Oyunuzla halkın iktidarına güç vermenizi bekliyoruz. Biz göreve geldiğimizde halkın iktidarı göreve gelecektir. Dikili'de halkın iktidarında günü kurtarmak için değil, Dikilimizin, Dikilili hemşerilerimizin mutluluğu için,  gelecek kuşaklara yaşanabilir ve çağdaş bir kenti miras bırakmak için çalışacağız, projeler üretecek ve fardındalık yaratacağız' görüşlerini dile getirdi.
 
Dikili Barışın ve Huzurun Başkenti Olacak
Dikili'nin  kentsel yenileşme, istihdam, sosyal, kültürel, tarımsal, turistik ve ekonomik yapısının güçlendirilmesi yönündeki çalışmalara ağırlık vereceklerini, 'Ege'nin İncisi Barış ve Huzur kenti' olarak Dikili'yi tüm dünyaya tanıtacaklarını da söyleyen  CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Mustafa Tosun sözlerini şöyle noktaladı: 
 
'Biz ilçemizi Türkeye'nin olduğu kadar dünyanında gözbebeği yapmak istiyoruz. Tüm arkadaşlarımızla ve halkımızla el ele vererek bunu başaracağımıza inanıyorum. Bizim bu seçimde ezici bir üstünlükle zafer kazanacağımıza inanıyoruz. Bizim hedefimiz seçimi kazandıktan sonra katılımcı, sürdürülebilir, verimli, şeffaf, hesap verebilir ve yaratıcı ilkelerimizle halkın söz ve karar sahibi olduğu çağdaş bir Dikili'yi yaratmaktır.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası