Ege Postası
Geri

Türkiye'nin ilk etkileşimli dijital dergisi 'İzmir Çocuk 2' yayında

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çocuklara tatil hediyesi olan “İzmir Çocuk” 2023 yılının Kasım ayı ara tatilinde yayın hayatına başlamış olup çocuklara; eğitim, bilim ve sanatın geniş yelpazesinde farklı renkler sunmayı amaçlamaktadır.
Türkiye'nin ilk etkileşimli dijital dergisi 'İzmir Çocuk 2' yayında
Haberler / İzmir
22 Ocak 2024 Pazartesi 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ülkemizde bir ilk olan “İzmir Çocuk” etkileşimli dijital dergisinin 2. sayısı,  çocuklara özel karne hediyesi olarak hazırlandı.

İçeriğinde; Denizcilik, Dil Oyunları, Kış Sporları, Yabani Kedilerden Evcil Kedilere, Görünmeyen Tehlike; Mikroplastikler, Eba Oyun Tanıtımları, Uzun Hece Kısa Hece, Minik Doğa Kâşifleri, Bunları Biliyor Musun, Resfebe, Doğadaki Gizem Mantarlar, Tarihi Ayak İzi; Karaburun, Küçükayı Takım Yıldızını Bulma Rehberi, Teker-lemeler, Matematiğin Serüveni, Çocuklar İçin Felsefe, Kısa Bir Film Hikayesi, Akraba Sözcükler ve Sayı Tahmin Oyununun yer aldığı 40 sayfadan oluşan dijital içerikli dergi, özel tasarımları ve birbirinden güzel yepyeni konularıyla okurlarını bekliyor.

“İzmir Çocuk” dijital dergisinin içerisinde yer alan etkileşimli etkinliklerle çocukların hem ufkunun genişlemesi hem de yarıyıl tatillerini verimli bir zaman dilimine dönüştürmeleri hedefleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası