Ege Postası
Geri

Üç dev gemi 11 bin turist getirdi

İZMİR Alsancak Limanı’na bugün 'Costa Fascinosa', 'Norwegian Jade' ve 'Nerwegian Spirit' adlı üç dev kruvaziyer aynı anda yanaştı. Denizden İzmir’e 11 bin turist indi.
Üç dev gemi 11 bin turist getirdi
Haberler / Güncel
12 Haziran 2013 Çarşamba 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Sabah saatlerinden itibaren Alsancak Limanı’nda adeta turist seli vardı. Geçtiğimiz hatfa bazı gemilerin Gezi Parkı eylemlerindeki görüntüler yüzünden rotalarını Kuşadası’na kırmasının ardından tedirginlik yaşayan İzmirli turizmcilerin morali üç gemiyi birden karşılarında görünce düzeldi. Gemiden inen turistler arasında Türk bayraklı tişört giyenler dikkat çekti. Gemiden inen turistlerin büyük bölümü kendilerini bekleyen otobüslerle Efes ve Bergama antik kentine gitti.

Hem yaya hem de üstü açık tur otobüsleri ile Kordon’dan geçen turistler bu bölgede Gezi Parkı eylemcilerine destek için kurulan çadırları ilgiyle izledi. Bazı turistlerin, gezi otobüsünden çadırların ve eylemcilerin fotoğraflarını çektiği ve destek verdiği görüldü.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası