Ege Postası
Geri

Gül: Liderler zirvesinin, katkı sağlayabileceği kanaatinde değilim

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gezi Parkı olayları ile ilgili olarak "Cumhurbaşkanı, liderler zirvesi yapmalı" önerisine olumlu bakmadığını söyledi. Rize'de gazetecilerin sorusunu cevaplayan Gül,...
Gül: Liderler zirvesinin, katkı sağlayabileceği kanaatinde değilim
Haberler / Güncel
12 Haziran 2013 Çarşamba 13:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gezi Parkı olayları ile ilgili olarak "Cumhurbaşkanı, liderler zirvesi yapmalı" önerisine olumlu bakmadığını söyledi. Rize'de gazetecilerin sorusunu cevaplayan Gül, "Liderler zirvesinin, yaşanan olaylara çözüm noktasında katkı sağlayabileceği kanaatinde olmadığını" ifade etti.

Gül açıklamasında, "Bütün siyasi partilerin başkanlarını bir araya toplamak.. Bunlar da zaman zaman olabilir. Ben de ilk cumhurbaşkanı olduğum yıllarda bazı davetler yaptım, bu tip toplantıları yaptım. Ama bu noktada neticeye bakarım doğrusu. Neticeye ne yardımcı oluyor, katkısı ne olacak.. buna bakarım. Bu çerçevede baktığımda bugünkü bu siyasi ortam içerisinde çok doğrusu katkı sağlayabileceği kanaatinde değilim. Böyle bir kanaat oluşursa tabii ki yine bu daveti yaparım" diye konuştu.

Şu anda bu zirve yerine liderlerle tek tek görüşmeyi tercih ettiğini söyleyen Gül, "Onların düşüncelerini çok daha baş başa sonuna kadar rahatlıkla söylemelerini ve benim de dinlememi ve neticede de bunu diğer görüştüğüm liderlere de herkesin ne düşündüğünü anlatarak, bunun çok daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Şu anda takip ettiğim metot da bu. Nitekim dün de sayın Başbakan'la görüşmemizde paylaştım." açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası