Ege Postası
Geri

Sincan’ın gelişimi üniversite destekli ilerliyor

Sincan Belediyesi, emlak değerinin belirlenmesi için Ankara Üniversitesi ile ortaklaşa çalışma yürütüyor. Emlak değerlerini üniversite işbirliği ile belirleyen Sincan Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarını üniversite destekli ilerletiyor....
Sincan’ın gelişimi üniversite destekli ilerliyor
Haberler / Güncel
12 Haziran 2013 Çarşamba 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sincan Belediyesi, emlak değerinin belirlenmesi için Ankara Üniversitesi ile ortaklaşa çalışma yürütüyor. Emlak değerlerini üniversite işbirliği ile belirleyen Sincan Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarını üniversite destekli ilerletiyor. Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’ya emlak değerlerinin belirlenmesi hakkında sunum yapan heyet, muhtarlarla da bir araya geldi.

Sincan’daki emlak değerlerini Ankara Üniversitesi işbirliği ile belirleyen Sincan Belediyesi, Kentsel Yenileme çalışmalarında Ankara Üniversitesi ile dirsek temasında bulunacak. Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından Ulubatlı Hasan ve Saraycık mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarındaki emlak değerlerinin doğru belirlenmesi hakkında bir çalışma hazırladı.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’ya hazırladıkları çalışmayı anlatan Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, emlak değerlerinin sağlıklı ve düzgün hesaplanması için caddeye yakınlık, ulaşım, ev durumu ve arsa koruma gibi kriterlerin baz alınması gerektiğini belirtti. Kentsel Yenileme ile Sincan’ın ufkunun açılacağını belirten Tanrıvermiş, ilçenin gelişiminin de üniversite destekli ilerlemesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, üniversite öğretim üyeleri 20 mahalle muhtarının sorularını cevapladı.

Üniversitelerin vizyonundan öğretim üyelerinin bilgilerinden, tecrübelerinden azami ölçüde yararlanmak gerektiğini ifade eden Sincan Belediye Başkanı Tuna, “Ankara Üniversitesi'nin imkanlarından, tecrübelerinden istifade etmek, halkımıza daha verimli hizmetler sunmak maksadıyla her konuda üniversitelerimizle işbirliği yapmak arzusundayız. Bu konuda Ankara Üniversitesi de olumlu adımlarıyla bizi ziyadesiyle memnun etti. Alanında çok değerli hocalarımızı da Sincan’da görmek bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Sincan için günübirlik çözümler değil geleceğe dönük adımlar atıyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası