Ege Postası
Geri

Uğur Tütüneker: Bu seneki tek hedefimiz ligde kalmak (Özel)

Süper Lig'in yeni ekiplerinde Torku Konyaspor'un Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, bu seneki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.PTT 1 . Lig'de play-off oynadıktan sonra Süper Lig'e çıkmayı başaran Torku Konyaspor Teknik Direktörü...
Uğur Tütüneker: Bu seneki tek hedefimiz ligde kalmak (Özel)
Haberler / Spor
31 Mayıs 2013 Cuma 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Süper Lig'in yeni ekiplerinde Torku Konyaspor'un Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, bu seneki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

PTT 1 . Lig'de play-off oynadıktan sonra Süper Lig'e çıkmayı başaran Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Cihan Haber Ajansı'na önemli açıklamalarda bulundu. Hayalinin gerçekleştiğini ifade eden Uğur Tütüneker, "Çoğu takımı zamanında ikinci veya üçüncü olarak bıraktık ama bu sefer oldu ve çok mutluyum. Bizden desteğini ve duasını esirgemeyenlerden de Allah razı olsun." dedi.

Yönetimin kendisiyle devam etmek istediğini de belirten Tütüneker, "Eğer benimle çalışmaya devam etmek istemezlerse saygıyla karşılayacağımı söyledim ama yönetim bana 'Hayır seninle çalışmaya devam etmek istiyoruz' dedi. Zor olacak ama iyi bir takım kurmaya çalışacağız. Ama şunu söyleyeyim çok paralar harcayıp da bir takım kurma niyetimiz yok. Dengeli gideceğiz ve transferler de yanlış yapmayacağız. Tabii ilk sene önceliğimiz ligde kalmak. Şuan çok büyük hedefler konuşmaya gerek yok. Dolayısıyla bu bir seneyi iyi bir şekilde geçirip güzelde futbol oynarsak mutlu oluruz." diye konuştu.

Mevcut kadronun iskeletini bozmayacaklarını da kaydeden başarılı teknik adam, "Kadroyu değiştirmeyi düşünmüyoruz ve onlara saygı duymak gerekir. Nasıl ki biz Süper Lig'i hak ettik onlarda hak etti. Ama tabi ki gidenler olacak. Biz iskeleti sağlam tutmak istiyoruz. Yanılmıyorsam yaklaşık on beş kişi bizimle birlikte kalacak." şeklinde konuştu.

Süper Lig'de bulunan 18 takımın hocasından 10'unun görevi bırakması ile ilgili ise Tütüneker, "Bazı şeylerin içinde olmak lazım neler yaşadıklarını bilemiyorum. Mehmet Özdilek mesela başkan bıraktıktan sonra istifa etti. Ama Türkiye'de çok çabuk hocalar harcanıyor bunu biliyorum." dedi.

TRABZONSPOR YÖNETİMİNİ YÜREKTEN KUTLUYORUM

Son olarak Trabzonspor'un başına getirilen Mustafa Reşit Akçay için ise Torku Konyaspor'un hocası Uğur Tütüneker, "Alt liglerde gerçekten çok değerli hocalar var. Aşağılara inip görmek lazım. Onun için Trabzonspor'u kararından dolayı tebrik ediyorum." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Mustafa hocaya söylenecek hiç bir şey yok. Geçen yıl Tavşanlı Linyitspor'da güzel işler çıkardı bu senede 1461 Trabzon'da inanılması güç şeyler yaptı. Benim için isim önemli değil bakın dünya takımlarına. Futbol oynamayan kişiler teknik adam olarak nerelere gelmi? Demek ki çalışıyorlar ve bir yerlere geliyorlar. Onun için çalışana da hakkını vermek lazım. Mustafa hoca sonuna kadar hak etti. Bu cesur kararı alan Trabzonspor yönetimini de tebrik ediyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası