Ege Postası
Geri

Ulaştırma Bakanı Yıldırım'a, 10'uncu Yıl Pastası

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın bakanlıktaki 10'uncu yılı, TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda pasta kesilerek kutlandı.
Ulaştırma Bakanı Yıldırım'a, 10'uncu Yıl Pastası
Haberler / Politika
20 Kasım 2012 Salı 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 
ANKARA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın bakanlıktaki 10'uncu yılı, TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda pasta kesilerek kutlandı.

Zaman zaman CHP'li milletvekillerinin eylemleriyle, son olarak da biber gazı sıkılmasıyla gündeme gelen TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda ilk kez bir kutlama gerçekleşti. AK Parti Grubu milletvekilleri, komisyona verilen arada Bakan Binali Yıldırım'ın bakanlıktaki 10'uncu yılı için bir kutlama pastası getirdi. Bakan Yıldırım, bu kutlamayı hiç beklemediğini ve kendisi için sürpriz olduğunu belirterek, teşekkür etti. Saçlarının son 10 yılda ağardığını, daha önce beyaz saçların miktarı azken, şimdi siyah saçlarının daha az olduğunu söyleyen Yıldırım, "Allah'a hamdolsun son 10 yılı boşa geçirmedik; ülkemize, insanımıza doya doya hizmet etmenin mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz" dedi.

Plan Bütçe Komisyonu'nda iktidar ve muhalefete mensup tüm milletvekillerinin söylediklerini çok önemsediğini belirten Yıldırım, "Hiçbir zaman yapılanları küçümseme, inkar etme, görmezden gelme alışkanlığımız yok. Bu bizim kültürümüze de uymaz. Bu ülkede taş üstüne taş koyan, emek veren, hizmet yapan bütün arkadaşları, bütün bakanları, bürokratları şükranla anmak lazım. Tabii ki her dönemde herkes hizmet yapmak isteyebilir. Kimse görev yaptığında hizmet yapmadan anılmak istemez ama Türkiye'nin bir gerçeği var; eğer istikrar, güven olmazsa, güçlü iktidarlar olamıyor. Güçlü iktidar olamayınca da hizmet yapmak isteseniz bile zamanınız olmuyor" dedi.

Bakan Yıldırım, 1939'dan beri Ulaştırma Bakanlarının görevde kalma süresinin ortalama 8 ay olduğunu belirterek, "8 aylık sürede hangi bakan, hangi hizmeti yapabilir, onu sizlerin takdirine sunuyorum. Bunu bize Allah nasip etti, milletimiz destekledi, 10 yıl doya doya hizmet ettik. Bizlerden sonra gelecek yeni nesiller de ülkeye hizmet etmeye devam edecektir" dedi.

Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan da, Yıldırım'ın 10'uncu yılını kutladıklarını söyledi. Alkışlar arasında pastayı kesen Bakan Yıldırım, Komisyon Başkanı Elvan'a pasta ikram etti. Elvan da, Komisyonda çeşitli eylemlere imza atan CHP'li Mevlüt Aslanoğlu'nu çağırarak pasta ikram etti.

SİYASETTE HİÇ BİR ŞEY BUGÜNDEN BELLİ OLMAZ

Pasta kestikten sonra kısa bir açıklama yapan Yıldırım, ''Benim için sürpriz oldu, beklemiyordum. Çok ince bir düşünce'' dedi. Gazetecilerin soruları üzerine İzmir ilgili açıklamalarda bulunan Yıldırım 'Sayın Aziz Kocaoğlu bizden 3 yeni metro hattını üstlenmemizi istedi. Projeler uygulama sürecinden geçtikten sonra devralacağız' dedi. Bakan Yıldırım İzmir'den Büyüküşehir Belediye Başkanı Adayı olacak mısınız sorularına ise 'Müsade ederseniz bunun cevabını daha sonra vereyim. Çünkü siyasette hiç bir şey bugünden belli olmaz' diyerek adaylığa göz kırptı


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası