Ege Postası
Geri

Ümraniye Belediyesi, TSE ile işbirliği protokolü imzaladı

Türk Standartları Enstitüsü’nün gerçekleştirdiği değerlendirmeler sonucu TSE-ISO_EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında belgelendirilen Ümraniye Belediyesi, TSE ile işbirliği protokolü imzaladı. Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan...
Ümraniye Belediyesi, TSE ile işbirliği protokolü imzaladı
Haberler / Güncel
25 Eylül 2013 Çarşamba 14:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Standartları Enstitüsü’nün gerçekleştirdiği değerlendirmeler sonucu TSE-ISO_EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında belgelendirilen Ümraniye Belediyesi, TSE ile işbirliği protokolü imzaladı. Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, TSE Başkanı Hulusi Şentürk, TSE yöneticileri, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Törende konuşma yapan Hasan Can, "Hulusi Şentürk ve yöneticilerini belediyemizde görmekten son derece bahtiyarız. Kalite belgesine sahip bir belediyeyiz. Belgemizi TSE Kalite Belgesi yaparak kalitemize kalite kattığımıza inanıyorum. Ümraniyemize hayırlı olsun." dedi.

TSE Başkanı Hulusi Şentürk de yaptığı konuşmada, "Ümraniye Belediyesi Kalite Yönetim Sistemleri konusunda Türkiye'de örnek çalışmaları ilk gerçekleştiren belediyeler arasında. Özellikle süreçlerinin tamamını ile ilgili hedef belirlemesi ve bu hedeflere yönelik performans takibi yönünden gerçekten öncü çalışmalara imza attı. Güzel bir örnek oluşturdukları ve bizi tercih ettikleri için Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür ediyorum." diye konuştu.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası