Ege Postası
Geri

Ümraniye Belediyesi, yeni yetenekleri gün yüzüne çıkardı

Ümraniye Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen uluslararası 9. Geleneksel Resim, Hikaye ve Şiir Yarışmaları’nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen bir törenle verildi.Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 9. geleneksel...
Ümraniye Belediyesi, yeni yetenekleri gün yüzüne çıkardı
Haberler / Kültür - Sanat
5 Temmuz 2013 Cuma 18:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ümraniye Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen uluslararası 9. Geleneksel Resim, Hikaye ve Şiir Yarışmaları’nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen bir törenle verildi.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 9. geleneksel şiir, hikaye, resim yarışması ödül töreni Ümraniye Belediyesi sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.
Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Hayati Develi, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Sami Yazgaç, Ümraniye Kızılay Başkanı Hüseyin Can, Belediye Başkan Yardımcıları, Juri Üyeleri, öğretim üyeleri, Muhtarlar, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can törende yaptığı konuşmasında, “Biz Ümraniye Belediyesi olarak, bu sene 9.'sunu gerçekleştirdiğimiz hikaye, şiir ve resim yarışması ile gerçekten bu coğrafyada yaşayan güzellikleri ve güzel kabiliyetleri gün yüzüne çıkarıyoruz. Tamamen profesyonel ekiplerce oluşturulan jüri heyetinin değerlendirdiği bir yarışmadır. Gerçekten objektif kriterlerle en güzeli seçmeye çalışıyoruz ve kitaplaştırıyoruz. Şiirleri kitaplaştırıyoruz, resimleri albümleştiriyoruz ve çeşitli sergilerde sergiliyoruz. Jüri heyeti hocalarımıza ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Resim, Hikaye ve Şiir yarışmalarında dereceye girenler ve mansiyon ödülüne layık görülenler ödüllerini aldılar. Başkan Hasan Can, daha sonra sahnede sürpriz yaparak dereceye giren bir şiir okuyarak dinleyicilerden büyük alkış aldı.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası