Ege Postası
Geri

Üniversite öğrencileri ilkokulu boyadı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yabancı Diller Topluluğu, kardeş okul projesi çerçevesinde bir ilkokulu boyayarak güzel görünüme kavuşturdu.     ÇOMÜ Yabancı Diller Topluluğu, 'Kardeş Okul Projesi' ile ilköğretim...
Üniversite öğrencileri ilkokulu boyadı
Haberler / Güncel
3 Mayıs 2013 Cuma 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yabancı Diller Topluluğu, kardeş okul projesi çerçevesinde bir ilkokulu boyayarak güzel görünüme kavuşturdu.

    ÇOMÜ Yabancı Diller Topluluğu, 'Kardeş Okul Projesi' ile ilköğretim okullarının yanında olmaya ve işbirlikleri geliştirmeye devam ediyor. Proje kapsamında daha önce 2 okulu boyayan topluğa üye öğrenciler, üçüncü okul olarak Ezine Sarısöğüt İlköğretim Okulu'na el attı. Çanakkale Özel Halk Otobüsü ile ücretsiz götürülen öğrenciler, okulun dış cephesinden başlayarak çalışmalara başladı. Bazı öğrenciler kabaran duvarlardaki sorunları giderirken bazı öğrenciler de boya işlemlerini gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucu okul, öğrencilere yakışır duruma getirilerek öğretmenlere teslim edildi.

    Topluluk proje çerçevesinde iİ ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ve köy muhtarları ile işbirliği yaparak çalışmaları gerçekleştiriyor. Topluluk, bundan sonra da çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası