Ege Postası
Geri

Üniversiteli öğrencilerden ilköğretim okuluna kitap yardımı

Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, Sinop Merkez Abalı Köyü İlköğretim Okulu kütüphanesine kitap yardımında bulundu.Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri,...
Üniversiteli öğrencilerden ilköğretim okuluna kitap yardımı
Haberler / Genel
7 Haziran 2013 Cuma 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, Sinop Merkez Abalı Köyü İlköğretim Okulu kütüphanesine kitap yardımında bulundu.

Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cemalettin Ayas tarafından yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında yapılan 'Bir Kitap da Benden' adlı kitap yardımı etkinliğinde toplanan kitapları Sinop Merkez Abalı Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri ile buluşturdu. Daha sonra kitap yardımı yapan öğrenciler, okul yönetimi ile okulda bulunan öğrenciler için organize ettiği piknik ve şenliğe katıldı.

Öğrencilerin motivasyonlarının artması için düzenlenen çuval yarışı, ip atlama, kareoke vb. etkinliklerle hem öğrenciler hem de öğretmen adayları birlikte hoşça vakit geçirdi. Öğrencilerin ziyaretinden memnun kalan Abalı Köyü İlköğretim Okulu yönetimi, örnek davranışlarından dolayı üniversite öğrencilerine teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası