Ege Postası
Geri

Ünlü, “Karşıyakalı hemşerilerimiz ben başkana ulaşamıyorum demeyecek, diyemeyecek!”

Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Av. Murat Talat Ünlü Karşıyaka’nın mahallelerinde ve sokaklarında gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.
Ünlü, “Karşıyakalı hemşerilerimiz ben başkana ulaşamıyorum demeyecek, diyemeyecek!”
Haberler / Yerel Politika
27 Ekim 2013 Pazar 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karşıyaka’nın tüm mahallelerini karış karış gezen Ünlü, Programı çerçevesinde Latife Hanım ve Yeni Girne Bulvarı’ndaki hemşerilerinin sorunlarını dinledi.

“Karşıyaka’nın ne istediğini öğrenmek için sokaktayız”

Karşıyaka’da gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında esnafın sorunlarını dinleyen, hemşerileri ile birlikte kahvehane toplantıları düzenleyen, demokratik kitle örgütlerini sık sık ziyaret eden Ünlü, “Karşıyaka’nın ne istediğini öğrenmek için sokaklardayız. Karşıyakalı hemşerilerimizin, Karşıyaka’da ticaret yapan esnafımızın, Karşıyaka’daki demokratik kitle örgütlerini taleplerini öğrendik. Karşıyakalı hemşerilerimizin öncelik verdiği talep belediye başkanının halka daha yakın olması. Bugün sokak sokak mahalle mahalle geziyoruz, yarın belediye başkanı seçilirsek yapacağımız ilk iş daha önce de söylediğimiz ve Karşıyakalı yurttaşlarımızın çok hoşuna giden başkanlık makamının 6. kattan zemine kata taşıması olacak. Karşıyakalı hemşerilerimiz ben başkana ulaşamıyorum demeyecek, diyemeyecek” dedi.

Karşıyaka’da yaşanan herhangi bir sorun üzerine asla biz biliriz, sorunu biz çözeriz edalarıyla davranmayacaklarını söyleyen Ünlü, “Yaşanan sorunlar üzerine yurttaşlarımızın çözüm önerilerini dinleyerek, sorunları ortak akıl ile çözeceğiz. Bu yöntem ile kentliyle belediye arasında bunca zaman yaşanan kopukluğun da önüne geçmeyi hedefliyoruz” dedi.

“Taşeronlaşmayı ortadan kaldırmaya yönelik girişimlerimiz Türkiye’ye örnek olacak”

Karşıyaka’ya belediye başkanı olması halinde yapacaklarını özetleyerek sözlerini sonlandıran Ünlü, “Karşıyaka’da yaşayan tüm kesimler için çalışacağız; çocuklar, kadınlar, gençler, sokak hayvanları ve yaşlıların yaşadığı sorunları ortadan kaldırmaya yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz. Yaşanan sorunun muhatabı az bir kitle bile olsa tüm yurttaşlarımızı mutlu etmek öncelikli görevimiz olacak. Kişileri kırmamak için kamulaştırma yapılması gereken yerlerin kamusal alana dahil edilmemesi nedeniyle çözülemeyen otopark sorununu çözümleyeceğiz. Kentsel dönüşümün yeniden bir yerleşim alanı yaratmak olduğunu düşünüyoruz. Kentsel dönüşümü sadece bina yenilenmesi olarak görmek yanlış bir düşüncedir. Kentsel dönüşümü, yerinden dönüşümle ve sosyal alanları göz önüne alarak yapacağız. Bu noktada kentin rantının Karşıyaka’ya, Karşıyakalıya ait olmasını sağlayacağız. Genel başkanımızın taşeronlaşmaya karşı aştığı savaşı Karşıyaka’da doruğa ulaştıracağız. Taşeronlaşmayı ortadan kaldırmaya yönelik girişimlerimiz Türkiye’ye örnek olacak. Taşeronu kaldırmak, işçi yurttaşlarımızın haklarını korumak ve emeğe hak ettiği değeri vermek bizim için bir görev değil yaşam tarzı olacak” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası