Ege Postası
Geri

“Üşüyen Van”a İZELMAN desteği

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZELMAN’ın anaokullarındaki öğrenciler, topladıkları kıyafet, ayakkabı ve oyuncak ile eğitim, genel temizlik ve gıda malzemelerini Van’ın Ermişler Köyü’ndeki çocuklara gönderdi.
“Üşüyen Van”a İZELMAN desteği
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Ocak 2014 Pazar 09:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN anaokullarında eğitim gören öğrenciler “Paylaşmanın Mutluluğu Küçük Yüreklerimizde Saklı’’ sloganıyla yola çıkarak önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. İzmirli çocuklar, topladıkları eğitim malzemeleri, kıyafet, ayakkabı, oyuncak, genel temizlik ve gıda malzemelerini 2011 yılında Van’da meydana gelen depremden zarar gören Ermişler Köyü’ndeki çocuklara gönderdi.

Ekonomik olarak yetersiz koşullarda eğitim alan öğrencilerin eğitimlerine katkı koymak ve Van depreminden zarar gören vatandaşlara bir nebze yardımcı olabilmek amacıyla toplanan yardım malzemelerini Van’a İZELMAN yöneticileri ulaştırdı.

Proje ile ilgili bilgi veren İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, şunları söyledi; “Van’daki depremin ardından yaşanan üzüntülerin azaltılması için, biz de anaokullarımız aracılığıyla böyle bir proje yapmayı planladık. Anaokullarımızdaki çocuklarımız, ailelerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte onların evdeki kullanmadıkları veya kullandıkları eşyaları ve gıda malzemelerini ihtiyacı olan çocuklara ve oradaki vatandaşlara gönderme kararı aldık. Bu karar sonucunda da çocuklarımız ve aileleri katkı koyabilecekleri şeyleri okula getirerek öğretmenlerimize teslim etti. Bizler de onları kolilere yerleştirerek Van’ın Ermişler Köyü’ne götürdük. Bu eşyalar ve gıda paketleri inşallah oradaki insanların özellikle çocukların acısını azaltır. Hiçbir beklenti olmadan en güzel duygularını ortaya koyarak yapılan bu yardımlaşmaya katkı koyan minik ellere, ailelerine, çalışanlarımıza ve idareci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum”.

Hüseyin Kırmızı, İZELMAN’nın sosyal sorumluluk projelerini daha önce de Ağrı, Muş, Balıkesir, Siirt ve  Manisa illeri ile İzmir’in Kiraz ilçesinde uyguladıklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası