Ege Postası
Geri

Utku'dan ilk ziyaret

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediye Başkan Aday Adayı Özgün Utku beraberindeki heyetle bugün İzmir Ticaret Odasını ziyaret etti.
Utku'dan ilk ziyaret
Haberler / Yerel Politika
28 Ağustos 2013 Çarşamba 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yılmaz'ın hazır bulunduğu ziyaret son derece sıcak bir havada geçti. Özgün Utku'ya ziyarette Nalan Batur, Cahit Kişioğlu, Fevzi Ağababaoğlu, Gazi Keskin, Hasan Moğlu, Ömer Deniz Özdemir eşlik etti. Özgün Utku : " Ben Burdur Yeşilova doğumluyum. Eğitimci bir anne-babanın kızıyım. Ailem ben doğduğumdan beri politikayla aktif olarak uğraştığından ilk okuldan sonra tüm eğitim hayatımı yatılı okullarda yaptım. İlk okuldan sonra Bursa Anadolu Lisesinde 7 yıl okudum. Anadil olarak İngilizce, ikinci dil olarak Almanca öğrendim. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunuyum. İzmir'e 1980'de taşındık, o günden bu yana İzmir'de yaşıyorum, Konak ilçede oturuyorum." dedi. İzmir Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu Belediyecilikte sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog içinde olmanın gereğinden bahsetti. Belediye Başkanlığı için mimar ya da mühendis olmanın önemine vurgu yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Aday belirlemede ihraç olmayan, ilçede ilde yaşayan adayları tercih etmesinin gerektiğini belirtti. Kendisi de işler dolayısıyla Rusya ve Doğu Bloğu ülkelerde bulunduğu için ortak anılardan bahsedildi. Ayrılmadan önce Özgün Utku kendisi ve heyetini kabul ettikleri için İzmir Ticaret Odası'na teşekkürlerini sunarak bu gibi fikir alışverişlerinin aralarında sürekli gerçekleşeceğini belirtti. Aday olması durumunda sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman beraber çalışmak istediğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası