Ege Postası
Geri

Üzümcü, Suudi Veliaht'ı tarafından kabul edildi

Suudi Arabistan'ı ziyaret eden Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü Genel Direktörü Emekli Büyükelçi Ahmet Üzümcü, bugün Başbakan Birinci Yardımcısı, Savunma Bakanı Veliaht Prens Selman bin Abdülaziz el-Suud tarafından kabul edildi.Veliaht...
Üzümcü, Suudi Veliaht'ı tarafından kabul edildi
Haberler / Dünya
13 Mayıs 2013 Pazartesi 17:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suudi Arabistan'ı ziyaret eden Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü Genel Direktörü Emekli Büyükelçi Ahmet Üzümcü, bugün Başbakan Birinci Yardımcısı, Savunma Bakanı Veliaht Prens Selman bin Abdülaziz el-Suud tarafından kabul edildi.
Veliaht Prens Selman'ın Cidde'deki ofisinde gerçekleşen görüşmede Üzümcü, kimyasal silahların yayılmasının önlenmesi için örgütün faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Görüşmeden Prens Selman, Üzümcü’nün kimyasal silahların yayılmasının önlenmesi ve kullanılmaması yönünde gayretlerinden övgüyle bahsetti. Suudi Veliaht'ı kapsamlı bir şekilde bu hedefleri gerçekleştirmek için uluslararası işbirliğine ihtiyaç olduğunu ve ülkesinin bu gayretleri desteklediğini vurguladı.
Üzümcü, bugün ayrıca Suudi Dışişleri Bakanı Yardımcısı Prens Abdülaziz bin Abdullah bin Abdülaziz ile görüştü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası