Ege Postası
Geri

Uzunmehmet iftarına bin 500 kişi katıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçe belediyesi tarafından Ramazan ayının başlamasından bu yana mahallelerde sürdürülen İftar yemeklerine Uzunmehmet Mahallesinde devam edildi. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından iftar alanına gelen mahalle halkına...
Uzunmehmet iftarına bin 500 kişi katıldı
Haberler / Güncel
28 Temmuz 2013 Pazar 02:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ın Ereğli ilçe belediyesi tarafından Ramazan ayının başlamasından bu yana mahallelerde sürdürülen İftar yemeklerine Uzunmehmet Mahallesinde devam edildi.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından iftar alanına gelen mahalle halkına belediye ekipleri tarafından yemekleri dağıtıldı. İftar öncesinde halka hitaben konuşan Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Mezhepler tarihi Öğretim Üyesi Profesör Doktor Sönmez Kutlu, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma açısından çok önemli olduğunu ve Kur'an-ı Kerim'in Ramazan ayında indirilmesinin önemli bir hediye olduğunu söyledi.

Daha sonra konuşan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise konuşmasında, mahalle iftarlarında katılımın yoğun olmasının birlik ve beraberliğin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmalarına ardından ezanın okunmasıyla iftara katılanlar oruçlarını açtı. Ereğli Cenaze Hizmetleri Müdürü Metin Avcı'nın duasının ardından konuşan Uzunmehmet Mahalle Muhtarı Seyfettin Yaman, böyle bir topluluğu bir araya getiren ve Ramazan ayı öncesinde mahallesinde bulunan ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan Başkan Posbıyık'a teşekkür etti.

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği çay sohbetinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası