Ege Postası
Geri

Vali Altıparmak, Erzurum'a turist çekmenin formülünü arıyor

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak il dışından ve yurt dışından gelen sporcuların, Erzurum’un tarihi ve kültürel yerlerini gezmeleri ve kenti tanımaları için çalışma yapılmasını istedi. Atlama Kulelerini ve Buz Paten Salonlarını gezen...
Vali Altıparmak, Erzurum'a turist çekmenin formülünü arıyor
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 14:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak il dışından ve yurt dışından gelen sporcuların, Erzurum’un tarihi ve kültürel yerlerini gezmeleri ve kenti tanımaları için çalışma yapılmasını istedi.

Atlama Kulelerini ve Buz Paten Salonlarını gezen Vali Altıparmak, buralarda incelemelerde bulundu. Altıparmak, burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’dan bilgiler aldı. Kulelerin en üst katından bir süre Erzurum’u seyreden Altıparmak daha sonra 2000 kişilik Buz Paten Salonuna geçti. Salonda antrenman yapan İstanbul Olimpik 2023 ve Ankara Altın Patenciler buz pateni takımlarının çalışmalarını takip eden Altıparmak takım antrenörleri Cenk Ertaul ve Tayfun Anur ile sohbet etti. Buz pateni üzerine konuşan Altıparmak Erzurum’u gezip gezmediklerini sorarak, gerek il dışından ve gerekse yurt dışından gelen sporcuların, Erzurum’un tarihi ve kültürel yerlerini gezmeleri ve kenti tanımaları için çalışma yapılması gerektiğini söyledi.

Erzurum’daki salonlarda dışarıdan takımların olmasının müthiş bir şey olduğuna dikkat çeken Altıparmak salonların tüm Türkiye’ye ve yabancı ülkelere açılması gerektiğini ifade etti. Antrenörler Ertaul ve Anur’un Rusya Buz Pateni Milli Takımını Erzurum’a getirmek istediklerini söylemeleri üzerine bu konuda birlikte çalışma teklifinde bulunan Altıparmak “Beraber çalışalım, ne gerekiyorsa yapalım getirelim. Rus milli takımının, onları takip eden basın mensuplarının buraya gelmesi müthiş bir şey olur.” dedi.

Vali Altıparmak’ın, 2 haftadır Erzurum’da kamp yapan İstanbul Olimpik 2023 ve Ankara Altın Patenciler buz pateni takımlarının antrenmanlarını izlemesi takım antrenörlerini ve sporcularını oldukça mutlu etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası