Ege Postası
Geri

Vali Harput okul ziyaretlerine devam ediyor

Bursa Valisi Şahabettin Harput, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının sonu yaklaşırken okul ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Osmangazi İlçesi Tophane İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Harput’a İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar...
Vali Harput okul ziyaretlerine devam ediyor
Haberler / Genel
12 Haziran 2013 Çarşamba 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Valisi Şahabettin Harput, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının sonu yaklaşırken okul ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Osmangazi İlçesi Tophane İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Harput’a İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Zeyrek eşlik etti.

Okulların son haftadaki öğrenci devam durumları, dönem sonu değerlendirmeleri, öğrenme durumları, talep ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Vali Harput öğrencilere çeşitli sorular sordu ve sorulara cevap veren öğrencilere kalem hediye ederek öğretmenlerini kutladı. Bursa’nın en başarılı kurumlarından biri olan Tophane İlkokulu ve Ortaokulu’nun başarılarının göz doldurduğunu ifade eden Harput, özellikle Bursa’da bulunan tarihi şahsiyetlerin çocuklarımıza öğretilmesi ve bu tarihi mekanların gezdirilmesi gerektiğini vurguladı. Çevre duyarlılığından da bahseden Harput öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Okul müdürü Hasan Turlin ise Vali Harput’a okul hakkında bilgi verdi. Üç yıldır akıllı tahta ile eğitim verdiklerini belirten Turlin, teknolojiyi en üst seviyede kullanmaya gayret ettiklerini vurguladı. Okulda çalışan öğretmenleri de dinleyen Vali Harput, yeni eğitim öğretim yılında sistemdeki değişiklikler sebebiyle doğacak sıkıntıları aşmak için tüm eğitim çalışanlarından özverili davranmalarını istedi.

Öğrenci ve öğretmenlerin fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmeyen Vali Harput, onlarla birlikte objektiflere poz verdi. Zeki Müren başta olmak üzere pek çok tanınmış şahsiyetleri de mezun eden Tophane İlkokulu ve Ortaokulu Bursa’nın en eski okullarından biri. Geçmişi 1879’a kadar uzanan okuldan şimdiye kadar binlerce öğrenci mezun oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası