Ege Postası
Geri

Atlantik Okulları yıldızlarını ödüllendirdi

Atlantik Eğitim Kurumları, 2013 yılında bilimsel proje yarışmaları, spor ve sanat dallarında başarılı olan 87 öğrencisini törenle ödüllendirdi. Öğrenciler ve öğretmenler, Serdar Tuncer ve Orhan Hakalmaz'ın sahne aldığı etkinlikte...
Atlantik Okulları yıldızlarını ödüllendirdi
Haberler / Genel
12 Haziran 2013 Çarşamba 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atlantik Eğitim Kurumları, 2013 yılında bilimsel proje yarışmaları, spor ve sanat dallarında başarılı olan 87 öğrencisini törenle ödüllendirdi. Öğrenciler ve öğretmenler, Serdar Tuncer ve Orhan Hakalmaz'ın sahne aldığı etkinlikte bir yılın yorgunluğunu attı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şura Salonu'nda düzenlenen törene Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar, Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Oduncu, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, milletvekilleri, öğrenciler, öğrenci velileri ve davetliler katıldı. Salonu dolduran davetliler, önce Atlantik Eğitim Kurumları'nı tanıtan dijital sunumu izledi. Ödül töreninde açış konuşması yapan Atlantik Okulları Genel Müdürü Bahattin Özkaya, başarının da bu başarıyı ödüllendirmenin de Atlantik Okulları'nda bir gelenek olduğunu belirtti.

Atlantik Okulları'nın zengin bakış açıları doğrultusunda öğrencilerinin ilgilerini desteklediğini dile getiren Özkaya, “Öğrencilerimizin öz saygılarını ve öz güvenlerini güçlendiriyoruz. Bütün bilgi alanlarındaki becerilerinin gelişimine uygun biçimde destekleyip, teşvik ediyoruz.” dedi. Atlantik Okulları'nı başarıya taşıyan öğrencilere teşekkür eden Genel Müdür Özkaya, kendilerini programda yalnız bırakmayan öğrenci velileri ve davetlilere de teşekkür etti.

Törende bilimsel proje yarışmaları, spor müsabakaları ve çeşitli sanat dallarında önemli başarılar elde eden 87 öğrenci, tek tek sahneye davet edilerek ödüllendirildi. Öğrencilerin ödüllerini protokol üyeleri verdi.

Hazırladıkları projeyle Afrika ülkelerinde su kuyusu açılmasını sağlayan öğrencileri tebrik eden Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Benim nazarımda bu tür sosyal projeler hepsinden önemli. Bu gençleri görünce geleceğin emin ellere teslim edileceğini düşünüyor ve mutlu oluyorum.” dedi.

Programda, Atlantik Eğitim Kurumları Sanat Topluluğu üyeleri, halk oyunları gösterileri sundu. Ödül dağıtımının ardından sahneye gelen Serdar Tuncer, şiirleriyle izleyicileri duygulandırdı. Davetliler, daha sonra Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz'ın türküleriyle coştu. Anadolu'nun yedi coğrafyasından dile gelen türkülere büyük bir coşkuyla katılan davetliler, içli ezgilere de hep beraber iştirak etti. Programının ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan ve çeşitli yarışmalarda ödüllendirilen projelerin sergisi gezildi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası