Ege Postası
Geri

Ve Akşener İzmir'de

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İzmir'e geldi. Adnan Menderes Havalimanı'nda partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Akşener'in ilk durağı il binası oldu ve İzmirlilere seslendi. İlk durağı il binası açılışı
Ve Akşener İzmir'de
Haberler / Politika
17 Şubat 2018 Cumartesi 12:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/ EGEPOSTASI- İYİ Parti’yi kuran Meral Akşener, genel başkan sıfatıyla ilk kez İzmir'e geldi. Havayoluyla saat 12. 30 sularında gelen kente gelen Akşener'i Adnan Menderes Havalimanı'nda İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ve çok sayıda partili karşıladı. 

Akşener'e İzmir ziyaretinde Genel Sekreter ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray ile genel başkan yardımcıları da eşlik ediyor. 

Havalimanında basına kısa bir açıklama yapan Akşener, partililerce oluşturulan konvoy eşliğinde ilk durağı olan Çankaya'ya geçti. Akşener Çankaya'da İYİ Parti İzmir İl Binası’nın resmi açılışını yaptı ve burada İzmirlilere ve teşkilata seslendi. 

Açılışın ardından Karşıyaka'ya geçen Akşener,  önce Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Anıt Mezarı ve Latife Hanım Anı Evi’ni ziyaret edecek. İYİ Parti lideri ardından Karşıyaka programı kapsamında çarşı ziyaretiyle esnafla buluşacak. Akşener son olarak Kaya Termal Otel’de 2 bin 500 partilinin davet edildiği teşkilat yemeği ile İzmir programını noktalayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası