Ege Postası
Geri

Ve Aslan yola çıktı

İsmi uzun süredir İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için geçen EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’i ziyaret etti ve yol haritasını açıkladı.Aslan CHP’ye üyelik başvurusunu yarın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na takdim edecek.
Ve Aslan yola çıktı
Haberler / Yerel Politika
22 Ekim 2013 Salı 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İsmi uzun süredir İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için geçen EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan yol haritasını açıkladı. CHP İl Başkanı Ali Engin’i ziyaret eden Aslan, 2 Kasım Cumartesi günü Balçova Kaya Termal’de yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla CHP’den Büyükşehir belediye Başkan aday adaylığını açıklayacağını söyledi.Ankara’ya CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na üyelik başvurusunu bizzat takdim edeceğini söyleyen Aslan, “ Yarın (Çarşamba) Ankara'ya giderek CHP üyesi olmak için üyelik başvurumu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na elden takdim edeceğim. Daha sonra ise aday adaylığı dosyamı İzmir İl Başkanlığı'na teslim edeceğim. CHP'nin İzmir İl Örgütü, ilimizin tamamında çok başarılı çalışmalar yürütüyor. Sayın İl Başkanımız Ali Engin, aday adaylığı sürecini de büyük bir tarafsızlıkla yönetti. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN OLURSAM…
Aslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "İki dönem yeter" açıklamasıyla ilgili olarak, “ Aziz Bey'e sevgimiz saygımız sonsuzdur. Eğer aday olmaz da ben başkan olursam, onun bıraktığı projeleri tamamlamak, önceliğimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.

"BENİM OYUMLA CHP'NİN OYU BİRLEŞTİĞİNDE..." HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


ENGİN: PARTİMİZE GÜÇ KATAR

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise, “ Sayın Hüseyin Aslan, kentimize uzun yıllardır hizmet eden bir kişi. Ege-Koop'u bir marka haline getirdi ve çok sayıda yurttaşımızı ev sahibi yaptı. Aynı zamanda pek çok kesimin desteğini alan bir siyasetçi. Adaylığı partimize güç ve yarışa renk katacaktır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası