Ege Postası
Geri

Ve Engin'e karşı sitem eyleme dönüştü!

CHP İzmir’de il yöneticileri meclis üyesi listelerine yönelik İl Başkanı Ali Engin’e karşı tavır aldı. Yöneticiler, Kınık’taki saha çalışmasında Engin’i yalnız bıraktı. CHP İzmir’de il yöneticileri meclis üyesi listelerine yönelik İl Başkanı Ali Engin’e karşı tavır aldı. Yöneticiler, Kınık’taki saha çalışmasında Engin’i yalnız bıraktı.
Ve Engin'e karşı sitem eyleme dönüştü!
Haberler / Yerel Politika
21 Şubat 2014 Cuma 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de, meclis üyesi aday listelerinin ilçe seçim kurullarına teslimiyle birlikte parti içinde sesler yükselmişti. İl Başkanı Ali Engin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ağırlığını koyduğu listelere aday gösterilen ve gösterilmeyen isimler noktasında tepkilerde gelmişti.

KILIÇ TARTIŞMIŞTI

Süreçten en fazla rahatsız olan isimler ise il yöneticileri olmuştu.İl Sekreteri Sevda Kılıç, listelerin teslim edileceği gün Engin'le yöntem ve isimler nedeniyle tartışmıştı.  Meclis üyesi listelerinden son ana kadar haberdar olmamaları ve kendilerine danışılmaması nedeniyle rahatsız olan il yöneticilerin İl başkanı Engin’e  karşı tavır alacakları öne sürülmüştü.Yöneticilerin sitemi eyleme dönüştü. 

CHP İzmir İl yönetimi geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında, belediye başkan  adayı doğrultusunda parti içi güç savaşlarının yaşandığı Kınık’ta topyekün saha çalışması yapma kararı aldı. Kriz yaşanan Kınık’ta ilçe örgütüne ‘yanınızdayız’, vatandaşa ‘sorun yok’ mesajı verilmesi amaçlandı.

SADECE 4 İSİM

Parti içi yaşanan krize karşı yapılması amaçlanan saha çalışması parti içindeki bir başka krizi gözler önüne serdi.Meclis üyesi listeleri doğrultusunda kırgın olan il yöneticilerinin tamamına yakını  Kınık’a gitmedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İl Başkanı Ali Engin’in de yer alacağı saha çalışması için Kınık’a hareket eden araçta  sadece 4 il yöneticisi yer aldı.  Ali Karabay , Orhan Karaoğlu, Fulya Tükelli ve Bedri Eren dışındaki 26 il yöneticisi Kınık’a gitmedi.

Yöneticilerin büyük bölümünün Engin’e karşı tavır aldıkları, Engin’in listelerin tesliminden sonra kendilerine bir açıklama yapmaması ve telefonlarını açmaması nedeniyle kırgın oldukları öğrenildi. Bazı il yöneticilerinin işleri  nedeniyle saha çalışmasına katılmadıkları ancak çoğu isminde birbirlerinden haberli bir şekilde Kınık’a gitmedikleri öğrenildi.

TELEFONLARI AÇMADI!

Ege Postası’na konuşan bazı il yöneticileri, “ İl Başkanı süreçte bizi by-pass etti. Sorumlu olduğumuz ilçelerde bize danışılmadı bile…Listelerde kimlerin olduğunu son ana kadar öğrenemedik. Listelerin tesliminden sonra bizle bir araya gelerek  gönlümüzü alabilirdi. Bunu yapmadı üstüne telefonlarımızı açmadı” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası