Ege Postası
Geri

Vojvodina - Bursaspor: 2 - 2

Bursaspor, Sırbistan'ın Novi Sad kentinde oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Vojvodina ile 2 - 2 berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Karşılaşmanın ilk yarısında iki pozisyon...
Vojvodina - Bursaspor: 2 - 2
Haberler / Spor
2 Ağustos 2013 Cuma 01:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursaspor, Sırbistan'ın Novi Sad kentinde oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Vojvodina ile 2 - 2 berabere kaldı.

Maçın ardından konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Karşılaşmanın ilk yarısında iki pozisyon verdik. İlk golü bulduktan sonra ikici golü de bulmamız gerekiyordu fakat çok istememize rağmen golü bulamadık. Karşımızda 23 yaş ortalaması olan genç, dinamik ve istekli bir takıma karşı oynadık. Sıcaklık ve nem oranı durduğumuz yerde bile bizi olumsuz etkiliyorken futbolcularımızın sahada nasıl etkilendiğini düşünün. Oyuncularımı verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum. Vojvodina takımına bize göstermiş oldukları misafirperverlik ve ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Vojvodina Teknik Direktoru Marko Nikoliç ise, "Bursaspor'da çok iyi oyuncular var. Bunu farkeden Vojvodina ikinci yarıda daha agresif bir şekilde başladı. Onun için oyuncularımı takdir ediyorum. Bunu yaptık, iki gol ile de ödüllendirildik. Maç biraz ilginçti. Yediğimiz iki golün biri serbest vuruştan, ikincisi de köşeden oldu. Biz de ilginç bir golü atmayı başardık. Bursa'da işimiz zor olacak, onların taraftarlarının nasıl olduğunu biliyorsunuz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası