Ege Postası
Geri

Yakup Akkaya’dan Başkan Atila’ya ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Başkan Atila yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgiler verdi. Kurdukları ‘Toptan Çözüm Ekipleri’ ve ‘Dost Kart’ gibi projeleri anlatan Başkan Atila, “Bornova’daki ekonomik potansiyelden Bornovalıların yararlanması için çalışıyor ve projeler üretiyoruz” dedi. Genel seçimlerde başarı elde etmenin yerelde yönetimlerde sağlanacak başarıdan geçtiğini ifade eden Yakup Akkaya, Başkan Atila’ya teşekkür etti.
Yakup Akkaya’dan Başkan Atila’ya ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Temmuz 2014 Cumartesi 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette, yerel yönetimlerin nasıl çalışması gerektiği konuşuldu. Başkan Atila’ya başarılar dileyen Yakup Akkaya, tüm partiler için genel seçimlerde başarılı olmanın yerel yönetimlerde sağlanacak başarıdan geçtiğini ifade etti.
 
Toptan Çözüm Ekipleri
 
Ziyareti nedeniyle Akkaya’ya teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, göreve geldiğinden bugüne yaptıkları çalışmaları ve hayata geçirecekleri projeleri anlattı. Yerelde kalkınmanın önemine dikkat çeken Başkan Atila, Bornovalıların yaşam standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi. Sorunlara en kısa sürede müdahale için Toptan Çözüm Ekipleri kurduklarını ifade eden Atila şöyle konuştu:  “Ekiplerimiz tüm mahallerimizde çalışmalarını sürdürüyor. En kısa sürede vatandaşımızın yanında olmak için gerekli organizasyonumuzu yaptık.”
 
‘Dost Kart’ başlıyor
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya’ya çalışmalarına başladıkları ve Eylül Ayı içerisinde hayata geçecek ‘Dost Kart’ projesi hakkında da bilgi veren Başkan Atila, üniversite öğrencilerine indirim sağlayacak uygulamadaki asıl amaçlarının Bornova esnafını kalkındırmak olduğunu ifade etti. Hizmet yoluna; “Bornova bizim evimiz” sloganı ile çıktıklarını hatırlatan Atila, “Bornova’daki ekonomik potansiyelden Bornovalıların yararlanması için çalışıyor ve projeler üretiyoruz” dedi.
 
Yeni yasayla mahalleye dönüşen Beşyol Köyü’nde ilkini düzenledikleri Kiraz Festivali’ni örnek gösteren Atila, “Festival yoğun ilgi gördü. Köy halkı belki de altı ayda elde edeceği kazancı, bir günde kazandı” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası