Ege Postası
Geri

Yanına oturduğu adamın elinden telefonu alıp kaçtı

Bursa’da, kaldırımda oturup telefonla oynayan şahsın yanına oturan bir kişi, şahsın elindeki telefonu alarak kaçtı. Kapkaççı, yaşanan kovalamacanın ardından telefonun sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Olay, merkez Yıldırım...
Yanına oturduğu adamın elinden telefonu alıp kaçtı
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’da, kaldırımda oturup telefonla oynayan şahsın yanına oturan bir kişi, şahsın elindeki telefonu alarak kaçtı. Kapkaççı, yaşanan kovalamacanın ardından telefonun sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi’nde meydana geldi. Yol kenarında oturan T.Y., telefonuyla oynadığı sırada yanına gelen bir kişi, selam vererek kaldırıma oturdu. T.Y.’nin elindeki telefonu bir anda alarak kaçmaya çalışan şahıs ile T.Y. arasında kısa bir kovalamaca yaşandı.

Peşinden koştuğu şahsı yakalayan T.Y., polise haber verdi. Yaşanan arbedede iki şahıs da yüzünden ve kollarından yaralandı.

Polise teslim edilen kapkaççının T.E. isimli şahıs olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası