Ege Postası
Geri

Yapılanmada gençlerde söz sahibi olacak

Karabağlar Belediyesi Kent Tasarım Atölyesi(KETA), kent sakinlerinin de projelerden haberdar olması, çalışmalara katkı koyması ve daha iyi bir kent yapısı oluşturulması amacıyla “Herkes için Mimarlık Atölyesi” eğitimleri başlattı.
Yapılanmada gençlerde söz sahibi olacak
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Şubat 2015 Cuma 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ortak Akıl ve Üretim Atölyesi kapsamında Karabağlar Belediyesi Yeşil Ev’de gerçekleşen eğitimde, Herkes İçin Mimarlık Derneği Proje Koordinatörü Y.Mimar H.Cenk Dereli gençlerle buluştu. Derneğin amaç ve hedeflerini gençlerle paylaşan Y.Mimar Dereli, ülke genelinde karşılaşılan sosyal sorunlara mimarlık bağlamında çözümler üretmeyi ve mimarlık eğitimine yeni açılımlar kazandırmayı amaç edindiklerini söyledi.

İsteyen herkes üye olabilir

Dünya nüfusunun sadece yüzde 7’sinin mimarlara ulaşarak hizmet aldığını belirten Dereli, “Derneğimiz eve, işe giderken, sokakta yürürken, bahçemizde ve parklarımız dahil her alanda karşımıza çıkan sosyal problemlere karşı mimarlığın içerisinde çözüm arayan bir dernektir ve isteyen herkes üye olabilir.” dedi.

Farklı konukları ağırlayacak

Atölyeye katılan gençler eğitimden memnun kalarak, Mimar Dereli’ye merak ettikleri soruları yönelttiler. KETA kapsamında devam edecek olan Herkes İçin Mimarlık Atölyesi, değişik konuklarıyla gençlerle buluşarak eğitim ve uygulamalarla devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası