Ege Postası
Geri

Can dostlara ‘kalıcı’ yuva

Can dostları ağır hava şartlarından korumak için kış ayları başından bu yana sokaklara 500 adet strafor ‘kedi evi’ yerleştiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez de kedilere kalıcı yuvalar kazandırmak için çalışma başlattı. 8 kapısı bulunan ve onlarca kedinin barınabileceği kalıcı kedi evlerinin ilki, Bostanlı Balıkçı Parkı’na yerleştirildi.
Can dostlara ‘kalıcı’ yuva
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Şubat 2015 Perşembe 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YEŞİL – KIRMIZI
Önümüzdeki günlerde, sahipsiz kedilerin yoğun olduğu diğer sokak ve parklara da kalıcı kedi evleri kazandırılacak. Yeşil kırmızı renkleri ve estetik tasarımıyla dikkat çeken kedi evlerinin korunması ve bakımı ise Yerel Hayvan Koruma Gönüllüleri ile belediye işbirliğinde gerçekleşecek.


EKİPLER TAKİPTE
Can dostların giderek ağırlaşan kış koşullarından etkilenmemesi için çalışmalarına hız verdiklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Can dostlarımızı her zaman olduğu gibi kış aylarında da kaderlerine terk etmiyoruz. Kedi evleri çalışmamızın yanı sıra, sokak hayvanlarımızın her türlü bakım ve beslenme ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Bunun için de Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz alarmda bekliyor” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası