Ege Postası
Geri

Karabağlar’da minik dostlara sıcak yuva

Karabağlar Belediyesi, sokak hayvanlarının sağlıklı ve sıcak bir ortamda yaşamaları amacıyla yaptığı çalışmalarını sürdürüyor. Sokak hayvanları için yemek, su kabı, aşılama ve sahiplendirme kampanyalarını gerçekleştiren Karabağlar Belediyesi bu kez de “Kedi Evi Projesi”yle sokak kedilerine yuva sağladı. İlçenin 40 farklı noktasına, Yerel Hayvan Koruma Gönüllüsü vatandaşların gözetimine sunularak yerleştirilen kedi evleri kış aylarında sokak kedilerine sıcak bir yuva oldu.
Karabağlar’da minik dostlara sıcak yuva
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Şubat 2015 Perşembe 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü sokak hayvanları için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Sokak kedileri için geliştirilen “Kedi Evi Projesi” kış aylarında kedilere sıcak bir yuva oldu. İlçenin acil ihtiyaç duyulan 40 farklı noktasına, Yerel Hayvan Koruma Gönüllüsü olan insanların taahhüdü karşılığında yerleştirilen kedi evleri bu kişilerin gözetimleri ve korumalarına teslim edildi. İhtiyaçlar doğrultusunda daha fazla kedi evi üretilerek ilçenin farklı noktalarına yerleştirildi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde özel olarak strafor malzemeden üretilen kedi evleri kedileri hem yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyacak hem de sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlayacak.

Hayvan koruma gönüllülerine teslim edildi

Kedi evleri hayvan koruma gönüllüleriyle ortak bir çalışma yapılarak koruma altına alındı. 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu uyarınca belirlenen Hayvan Koruma Gönüllüsü vatandaşlara istekleri doğrultusunda teslim edildi. Gönüllü vatandaşlardan taahhüt alınarak teslim edilen kedi evleri gönüllüler tarafından gerekli olan noktalara yerleştirildi.





 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası