Ege Postası
Geri

Can Dostlara Mama Desteği Menderes’ten

enderes Belediyesi tarafından ilçedeki sahipsiz hayvanlar için yardım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında sokaktaki hayvanlar için mama desteği belediye tarafından sağlanıyor. Menderes Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçede yer alan sahipsiz hayvanlara mama desteği gerçekleştiriliyor.
Can Dostlara Mama Desteği Menderes’ten
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Şubat 2015 Perşembe 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Özdere’de bulunan hayvan barınağında ki sahipsiz hayvanlara mama desteğinde bulunan Menderes Belediyesi, istek doğrultusunda sahipsiz hayvanlara bakan vatandaşlara da periyodik zamanlarda mama desteğinde bulunuyor.

Can dostların yanındayız

İlçe genelinde sahipsiz hayvanlara yönelik çalışmalara önem verdiklerini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “  Menderes Belediyesi olarak yürüttüğümüz çalışmalarda can dostlarımızı da unutmuyoruz.  Bu hayatta her canlının yaşama hakkı vardır. Bu inançla sahipsiz hayvanlarımız için birçok uygulamada bulunuyoruz. Bunlardan biriside mama uygulamamız.  Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalarda Özdere’de bulunan barınağımızdaki hayvanlarımıza mama sağlarken,  sahipsiz hayvanlara destekte bulunan vatandaşlarımıza da talepleri doğrultusunda mama desteği sağlıyoruz. Söylem olarak sahipsiz hayvan desekte aslında Menderes’teki can dostlarımıza belediye olarak biz sahip çıkıyoruz “ dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası