Ege Postası
Geri

Sakin şehrin logosu artık posta pulu

İzmir'in Cittaslow (Sakin şehir) ünvanlı ilçesi Seferihisar, posta pulları arasına girdi. Bundan böyle Seferihisar'dan giden her posta üzerinde Sakin Şehir logosu ve sakin yaşam şehri Seferihisar sloganları yer alacağı bildirildi.
Sakin şehrin logosu artık posta pulu
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Şubat 2015 Çarşamba 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Seferihisar Belediyesi ve Seferihisar PTT Müdürlüğü tarafından yapılan ortak çalışmayla ilçenin tanıtımına posta puluyla katkı verilecek. İlçeden gönderilen yurtiçi ve yurtdışı posta gönderilerinin üzerinde "Sakin Şehir" simgesi logosu ve "Sakin Yaşam Şehri Seferihisar" yazılı pul yer alacak. 

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer;, "İlçemiz 2009 yılında almaya hak kazandığımız 'Sakin Şehir' unvanıyla artık bir marka haline geldi. Seferihisar markasıyla ilgili birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. İlçemizden çıkan postaların üzerinde Seferihisar'la birlikte Türkiye'nin tanıştığı Cittaslow (Sakin Şehir) logosu da yer alsın istedik. Bu konuda Seferihisar PTT Müdürlüğü'ne başvurduk. Bize çok olumlu yaklaştılar. PTT İlçe Müdürümüz Ahmet Doğan'a ve PTT çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu posta pulu dünyanın her yerine gidecek ve Seferihisar'ın tanıtımına katkı sağlayacaktır" dedi. 


Seferihisar PTT Müdürü Ahmet Doğan da "Seferihisar Belediyesi ile ortak bir tanıtım faaliyeti olan Seferihisar şubemizden çıkan her postanın üzerinde 'Sakin Şehrin' logosu olacak. Umarız PTT Müdürlüğü olarak Seferihisar'ın tanıtımına bir katkımız olur "dedi. DHA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası