Ege Postası
Geri

Başkan Arslan'dan muhataralara ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın mahallelerdeki sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerinin ilk durağı Evka 6 mahalle muhtarlığı oldu. Talepleri başkan yardımcıları, birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte inceleyen Başkan Arslan, çözüm bulunması noktasında ivedilikle hareket edileceğini belirtti.
Başkan Arslan'dan muhataralara ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Şubat 2015 Çarşamba 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Çiğli’deki mahalle muhtarlarına düzenli aralıklarla ziyaret gerçekleştiren Başkan Arslan’ın ilk durağı Evka 6 mahalle muhtarı Yıldız Güven oldu. Mahalle muhtarı Güven ile beraber Evka 6’nın çeşitli noktalarındaki sorunları yerinde inceleyen Başkan Arslan’a başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve teknik ekip te eşlik etti. Mahalledeki eksiklikler hakkında bilgi alan Arslan; muhtarlık binasının bakım ve onarımı, bahçe düzenleme ve yeşillendirme çalışmaları, kafeterya ve manav market yapımı, yeşil alanlar ve parklardaki ağaçların budanması ile belediyenin belirlediği alanlarda yeni parkların yapılmasına ilişkin birçok konuda ilgili birimlere talimatlar verdi.  

Başkan Arslan: “Çözüm Üretmek İçin Varız”
Belediye olarak gerçekleştirilen hizmet ve projelerin hayata geçirilmesinde mahalle muhtarlarının çok önemli görevler üstlendiğini belirten Başkan Arslan, “Mahalle muhtarlarımızı düzenli aralıklarla ziyaret etmeye, onların taleplerini dinlemeye, çözüm bulunması noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaya gayret ediyoruz. İstiyoruz ki eksiklikleri yerinde görelim, yerinde inceleyelim. Amacımız herkesin yaşamaktan keyif aldığı, kendilerini mutlu ve huzurlu hissettiği bir kent hayalini gerçeğe dönüştürebilmek. Mahalle sakinlerinin görmek istedikleri projeleri hayata geçirebilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Belediye olarak gücümüz dahilinde bütün ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Mahalle muhtarımızla da sürekli irtibat halindeyiz. Taleplerin en kısa sürede yerine getirilmesi adına onların yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası