Ege Postası
Geri

Güzelbahçe’yi fırtına vurdu

Güzelbahçe’de şiddetli lodos ve fırtına nedeniyle kıyıdaki ev ve işyerlerini su bastı. Belediye ekipleri vatandaşlara yardımcı oldu, sabaha kadar su boşaltma çalışmaları yaptı.
Güzelbahçe’yi fırtına vurdu
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Şubat 2015 Çarşamba 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Şiddetli fırtına nedeniyle Güzelbahçe’de sahil şeridindeki ev ve işyerleri yer yer kıyıya vuran 5-6 metre yüksekliğindeki dalgalar nedeniyle sular altında kaldı. Özellikle 1. Liman ile Vapur İskelesi arasında kalan bölümde çok sayıda ev ve işyeri zarar gördü. Dalgaların denizden getirdiği taşlar sahil yolunu kapattı, zaman zaman trafikte aksamalar oldu. Güzelbahçe Belediyesi ekipleri dün akşamdan bu yana adeta seferber oldu, su altında kalan ev ve işyerlerinde tahliye işlemi yaptı, sahil kesimine iş makinalarıyla set çekildi.

Bu arada şiddetli fırtına nedeniyle çok sayıda binanın çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Gece yaklaşık bir saat elektirikler kesildi. Payamlı ve Küçükkaya gibi kentin yüksek rakımlı bölgelerindeki mahallelere kar yağdı, yollarda tuzlama yapıldı.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Ekiplerimizle birlikte 24 saat ayaktayız.Vatandaşlarımızın yanındayız” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası