Ege Postası
Geri

Bayraklı Sevgi Yolu Sevgilileri buluşturacak

Bayraklı Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü bir dizi etkinlikle kutlayacak. 13 Şubat akşamı Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde Şef Köksal Coşkun yönetiminde Türk Halk Müziği Korosu ve sanatçı Makbule Kaya konser verecek. Sevgililer Günü’nde ise Bayraklı Sevgi Yolu günün anlamına uygun bir şekilde süslenecek. Kalp şeklinde maskot sevgililerle bol bol fotoğraf çektirecek. Dj eşliğinde sevilen parçalar çalınacak. SEVGİ YOLU'NDA BULUŞALIM
Bayraklı Sevgi Yolu Sevgilileri buluşturacak
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Şubat 2015 Salı 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Belediyesi, tüm dünyada Sevgililer Günü olarak kutlanan 14 Şubat’ta vatandaşlara bir dizi sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Belediyenin Türk Halk Müziği Korusu 13 Şubat’ta saat 20.00’da Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde konser verecek. Gecede konuk sanatçı olarak Makbule Kaya, sahne alarak sevilen şarkıları seslendirecek.

KALP MASKOTU SOKAKLARI GEZECEK
14 Şubat’ta ise Sevgililer Günü etkinlikleri adına yakışır şekilde Bayraklı Sevgi Yolu, Haşim İşcan ve Sakarya Caddesi’nde düzenlenecek. Sevgi Yolu’nda 12.00 ile 18.00 saatleri arasında düzenlenecek organizasyonda dj eşliğinde aşk şarkıları çalınacak. Kalp şeklinde maskot cadde boyunca vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirecek.  Sevgi Yolu’na kurulacak sahne ile de saat başlarında Latin dansları sergilenecek. Ayrıca sokak sevgililer günü konseptine uygun olarak süslenecek. Haşim İşcan Caddesi’nde kalp maskot gün boyu vatandaşların arasında gezerken; Sakarya Caddesi üzerinde bulunan Değirmen Kafeye ise hatıra panosu yerleştirilecek. Çiftler burada bol bol selfie çekilebilecek.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, bu özel gün için bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini belirterek, “13 Şubat Cuma akşamı bir konserimiz olacak. Koromuz ve konuk sanatçımız sevilen şarkıları seslendirecek. Konserimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ayrıca 14 Şubat’ta ilçemizin farkı noktalarında etkinliklerimiz olacak” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası