Ege Postası
Geri

Kadınlara ilk yardım eğitimi

Siyasi ve sosyal arenada seslerini daha gür duyurmak için mücadele eden Karşıyakalı kadınların kurduğu Kadın Gücü Derneği, vatandaşları ilk yardım konusunda bilinçlendirmek amacıyla mahallelerde eğitim hamlesi başlattı. Eşrefpaşa Hastanesi’nin işbirliği ve Karşıyaka Belediyesi’nin de destekleriyle düzenlenen ücretsiz eğitimlerin ilki, Zübeyde Hanım Mahallesi’ndeki İsmail Cem Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Kadınlara ilk yardım eğitimi
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Şubat 2015 Salı 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Eğitime katılan 75 mahalle sakinine; genel ilk yardım bilgilerinin yanı sıra, yanık-donma ve sıcak çarpması, kırık-çıkık ve burkulmalarda ilk yardım, göz-kulak ve buruna yabancı cisim kaçması, boğulmalarda ilk yardım ve hasta/yaralı taşıma teknikleri anlatıldı. Katılımcılara İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı ilk yardım çantaları da dağıtıldı. Ayrıca, eğitime katılan vatandaşlar önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinden otobüsle alınarak Eşrefpaşa Hastanesi’ne götürülecek ve sağlık kontrolünden geçirilecek.

İlk yardım eğitimlerinin ikincisi, 11 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te İmbatlı Mahalle Merkezi’nde gerçekleşecek. 27 Şubat Cuma günü saat 13.00’te de Cumhuriyet Mahallesi Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde ilk yardım eğitimi verilecek.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası