Ege Postası
Geri

Buca Tarım Fuarı’nda

Buca’nın köyleri ve tarım ürünleri, Kültürpark alanında 12 – 15 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda görücüye çıkacak.
Buca Tarım Fuarı’nda
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Şubat 2015 Çarşamba 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Buca Belediyesi Tarım Fuarı’na, Başkan Levent Piriştina’nın göreve geldikten sonra kurduğu Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlandı. Yarın (Perşembe) başlayacak olan fuarda bir stand açacak olan Buca Belediyesi, burada Kaynaklar, Kırıklar, Doğancılar, Karacaağaç ve Belenbaşı köylerinde üretimi yapılan zeytinyağı, reçel, sabun, pekmez domates salçası, çitlenbik ve kekik turşusu ile tarhana ve kuru inciri görücüye çıkaracak. Kısa bir süre içinde tarımsal alanda atılım yapmayı istediklerini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Öncelikle rezaki üzümümüzü yeniden üretmek için 14 dönümlük alan belirledik. Burada üretimi gerçekleştireceğiz. Ayrıca bal üretimi için arıcılığı teşvik edeceğiz. Bunun için kovan dağıtımına başlıyoruz. Öte yandan bitki atıklarından faydalandığımız kompost tesisi kuruyoruz. Ben tüm hemşerilerimizi Buca’nın cennet köylerini görmeye ve buradaki doğal lezzetleri tatmaya davet ediyorum” diye konuştu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası