Ege Postası
Geri

Trakyalılar'dan Arslan'a destek

İzmir Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret ettiler, dernek çalışmaları için destek istediler.
Trakyalılar'dan Arslan'a destek
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Şubat 2015 Perşembe 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, İzmir Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Kılıç ve beraberindeki heyet ile makamında bir araya geldi. Ziyarette İzmir’de yaşayan Trakyalıları bir araya getirecek proje ve organizasyonların sosyal ve kültürel önemine değinildi. İzmir genelinde yürütülen dernek faaliyetleri konusunda Başkan Arslan’dan destek isteyen yönetim kurulu üyeleri, birlik ve beraberliği kuvvetlendirmesi sebebiyle derneklerin çalışmalarını sürdürebilmesinin önemli olduğuna dikkat çekerken, toplumsal yaşayışın bu önemli sivil örgütlenmelerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulmasının önemi vurgulandı.

Başkan Arslan: “Dernekler Kültürel Bir Devamlılık Sağlıyor”
 İzmir Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve ilçedeki tüm dernek faaliyetlerini ellerinden geldiği oranda destekleyeceklerini belirten Başkan Arslan, “ Vatandaşlarımızın yaşadıkları kent ile iletişim kurma yoludur derneklerimiz. Dernekçilik faaliyetlerinin ne zor şartlarda yapıldığını biliyoruz. Sizler gönüllü olarak bu faaliyetleri yürütüyorsunuz. Bu sayede halkımız kendi gelenek ve göreneklerini devam ettiriyor. Dayanışma ve birlik duygusu içinde hareket ediyor. Bu sebeplerle biz derneklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Onların faaliyetlerine yardımcı olma noktasında var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Çalışmalarımızın Belediyelerce Desteklenmesi Gerekiyor
Çiğli Belediye Başkanı olarak tüm derneklere eşit mesafede katkı sunmaya çalıştıkları için Başkan Arslan’a teşekkürlerini sunan ve bu durumdan oldukça memnun olduklarını belirten Başkan Kılıç, “Dernek olarak 7/24 halkımıza destek olmak için varız. Dernekler olarak bağışlarla ayakta kalıyoruz. Bu anlamda birçok zorluk yaşıyoruz. Belediyelerin derneklerin çalışmalarını desteklemesi bu yüzden çok önemli. Başkanımızın Çiğli’de faaliyet gösteren STK’ları bir çatı altında toplama fikri var ve bu fikri destekliyoruz. Bu projenin bir an önce hayata geçirilmesi için üstümüze düşen ne ise yapmaya hazırız. Belediyemizle beraber ortak proje geliştirmek dernek olarak bizim de çok istediğimiz bir şey” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası