Ege Postası
Geri

Ödemiş Belediyesi tedbirlerini aldı

Soğuk hava koşullarında da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya ve yanında olmaya devam eden Ödemiş Belediyesi, iki gündür yüksek bölgelerde devam eden kar yağışı nedeniyle yol açma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Ödemiş Belediyesi tedbirlerini aldı
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Şubat 2015 Çarşamba 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Meteorolojinin uyarılarını dikkate alan Ödemiş Belediyesi, yağış öncesi iş makinelerini  yüksek bölgelere göndererek, oluşabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırdı. Çamyayla-Horzum, Veliler-Süleymanlar-Kerpiçli-Kızılca, Hacıhasan- Kemer-Yılanlı, Suçıktı-Tosunlar, Bozdağ- Tekke ve Gölcük yolu olmak üzere altı ayrı ekiple yollarda tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapılıyor.
                                   
Ödemiş Belediyesi olarak her türlü tedbirleri aldıklarını belirten Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Özellikle kar yağışının gece etkili olacağını düşündüğümüz Horzum gibi yüksekte bulunan bölgelere iş makinelerimizi önceden gönderdik. Ekiplerimiz sabahın erken saatlerinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladılar. Yüksek bölgelerdeki yerleşim yerlerinden kent merkezine gelen vatandaşlarımızın ya da öğrencilerimizin sorunsuz bir şekilde ulaşımı sağlandı. 24 saat hizmet veren Kriz Masamıza gelen talepler de en kısa sürede değerlendirilerek, mağduriyetler ortadan kaldırılmaktadır. Bu soğuk havalarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirlerimizi aldık” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası