Ege Postası
Geri

Ödemiş Belediyesi’nden bilgisayar hizmeti

Ödemiş Belediyesi ve Halk Eğitimi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Annem Bilgisayar Öğreniyor” Projesi ilk kez Çaylı Mahallesi’nde uygulanmaya başladı.
Ödemiş Belediyesi’nden bilgisayar hizmeti
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Şubat 2015 Perşembe 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ödemiş Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan ve içinde 14 bilgisayarın bulunduğu mobil araç Çaylı İlköğretim Okulu Bahçesi’nde eğitim vermeye başladı. İlk aşamada Çaylı, Köseler, Yolüstü, Yeniceköy ve Ertuğrul olmak üzere  beş ayrı mahallede hizmet verecek olan mobil araç, 99 mahalleyi dolaşacak.

Anneler bilgisayarla tanışacak
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ergin, Çaylı İlköğretim Okul Müdürü Erol Ersin, Çaylı Mahallesi Muhtarı İsmail Güçlü’nün katılımıyla tanıtılan mobil araçta tüm donanımlar bulunmaktadır.  Eğitimler kapsamında ilk aşamada temel bilgisayar kursu verilecek. Talep gelmesi durumunda ikinci aşama eğitimleri devam edecek. 40 saatin sonunda eğitim alan annelere belge verilecek.

Öğrenmeye meraklı tüm annelerimizi mobil araca bekliyoruz
Çaylı mahallesindeki annelerin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Badem; “Seçim öncesinde 99 mahallede her zaman sizinle olacağız demiştik. İhtiyaçlarınızı karşılamak, taleplerinizi değerlendirmek üzere fırsat buldukça yanınızda olmaya çalışıyoruz. Merkeze uzak mahallelerimizden kent merkezine eğitim için gelen öğrencilerimizin anneleri çok ciddi endişeler taşımaktaydı. Çocuklarının nerede, nasıl olduğu, ders notlarının durumu, internet kafelerde hangi sitelere girdikleri hep merak konusu oldu. Bu proje ile annelerimizi bilgisayarla tanıştırıyoruz. Öğrenmeye meraklı tüm annelerimiz bu hizmetimizden ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Talebin çok olması durumunda ikinci aracımızı da hizmete sunacağız” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası