Ege Postası
Geri

Yarkadaş:Çok da başarılı olduklarını düşünmüyorum!

Veyis Ateş’in TV NET ekranlarındaki programı Son Baskı'ya konuk olan Gazeteci Barış Yarkadaş'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil'in İzmirli kimliğinin gerçek olmadığını söyleyen Yarkadaş, Özdil'in aslen Mardinli olduğunu hatırlattı. Yarkadaş, Özdil’in yazdığı İzmir’in CHP’li belediye başkanlarına gönderme yaparak “ şehri çok da iyi yönettiklerini düşünmüyorum’ dedi
Yarkadaş:Çok da başarılı olduklarını düşünmüyorum!
Haberler / İzmir
26 Eylül 2012 Çarşamba 17:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ANKARA- Yılmaz Özdil’in sürekli İzmir üzerine yazılar yazmasını eleştiren Yarkadaş: “Yılmaz Özdil’in bu İzmir aşkı beni yormaya başladı. Özdil’in İzmir güzellemesi yazmak yerine, memleketi Mardin’e de dönüp bakmasını istiyorum. O aslında Mardinlidir” dedi.

İZMİR’DEKİ BELEDİYELER BAŞARILI MI'

Sürekli İzmir güzellemesi yapmak doğru değil, İzmir de mükemmel bir şehir değil canım” diyen Barış Yarkadaş “İzmir çok da sorunları olan, Belediyesi olmayan bir şehir. Cumhuriyet Halk Partili bir Belediye İzmir Büyükşehir Belediyesi. Tabii Yılmaz Özdil’in yazısı ile ilgisi yok ama sonuçta 29 ilçe CHP’ye bağlı. Ama buna rağmen bir organizasyona bağlanıp şehri çok da iyi yönettiklerini düşünmüyorum. Bunları da dile getirmek gerek. İzmir demek sadece Atatürk sevgisi, Cumhuriyet sevgisi demek değil. İzmir bugün hala varoşları olan ve toplumsal bir şehir yaratılamamış bir şehir.

1 EKİM'DEN İTİBAREN GAZETE MANŞETLERİ EKRANDA OLMAYACAK

Yarkadaş, programda yaptığı açıklamada ekranda gazete manşetlerinin okunduğu sabah bültenlerinin son bulacağını iddia etti.

İşte Yarkadaş'ın o açıklamaları...

"Gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve sahipleri, 1 Ekim’den itibren yeni bir uygulamaya imza atacaklar. Televizyonların sabah programlarında günün manşetleri artık izleyiciye aktarılamayacak. TV’ler gazetelerde yer alan hiçbir haberi ekranda gösteremeyecek. Haberlerin fotoğrafları dahi kullanılamayacak.

İNTERNET SİTELERİ GAZETE HABERLERİNE LİNK VERECEK

Aynı uygulama radyolar için de geçerli olacak. İnternet siteleri de 1 Ekim’den itibaren gazetelerin haberlerini kopyalayamayacak ve okurlarıyla paylaşamayacak. İnternet siteleri kopyaladıkları haberlerin kaynağına link vererek okuru yönlendirecek. Buna ilişkin duyuru 1 Ekim günü tüm gazetelerde yer alacak. 1 Ekim’den itibaren TV’lerde gazetelerin okunduğu programlar ise yayından kaldırılacak."

HANGİ MEDYA GRUPLARI BU ANLAŞMADA MUTABIK OLDU

Yarkadaş bu kararı alan yayın grupları arasında Çukurova, Doğan, Albayrak, Demirören ve Ciner grubunun olduğunu söyledi. Bu gruplara ait gazeteler ise bilindiği üzere; Hürriyet, Akşam, Güneş, Milliyet, Vatan, Habertürk, Yen Şafak, Posta ve Radikal’den oluşuyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası