Ege Postası
Geri

Yaz Kur’an kursları Antalya’da şenlik havasında başladı

Antalya Müftülüğü organizesi ile 2013 yılı yaz Ku’ran kursları açılış programı Kepez Hüseyin Alanyalı Camii yanındaki Şehitler Parkı’nda gerçekleşti. ‘Gel bu yaz Kur’anı gönlüne yaz’ sloganı ile şenlik havasında gerçekleşen...
Yaz Kur’an kursları Antalya’da şenlik havasında başladı
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Müftülüğü organizesi ile 2013 yılı yaz Ku’ran kursları açılış programı Kepez Hüseyin Alanyalı Camii yanındaki Şehitler Parkı’nda gerçekleşti. ‘Gel bu yaz Kur’anı gönlüne yaz’ sloganı ile şenlik havasında gerçekleşen açılış Kur’an tilaveti ile başladı.

Antalya İl Müftüsü Ahmet Çelik’in yaptığı açılış konuşmasında camilerin çocuklar sayesinde çiçek açtığını söyledi. Kurulan oyun parkları ve yapılacak çeşitli aktivitelerle geçen yıldan daha fazla öğrenciyi ağırlamayı planladıklarını kaydeden Çelik, “Çocukların yaz tatilin boş geçirmeden değerlendirebilecekleri şekilde yaz kursları planladık. Kur’an kurslarımızda çocukların dini öğrenimin yanı sıra sosyal, spor ve kültürel açıdan faal olmalarını sağlamaya yönelik çalışmalar yaptık.” dedi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yaptıklarını kaydeden Müftü Çelik, yüzme, basketbol, badminton ve futbol gibi faaliyetler için stat ve spor salonlarından da istifade edeceklerini açıkladı. Cami çocuk ilişkisini artırmak için velilerin çocuklarını takip etmeleri gerektiğini hatırlatan Çelik, bu sayede verimliliğin artabileceğini vurguladı.

    Öte yandan gerçekleştirilen programda, Muratpaşa Müftülüğü Çocuk İlahi Korosu ve Kepez Müftülüğü’ne bağlı Kepez İdealist Çocuk Kulübü İlahi Ekibi çeşitli ilahilerden oluşan ilahi dinletisi sundu. Ayrıca çeşitli hareketli çocuk ilahileri ile çocuklar yaz Kur’an kurslarına merhaba dedi.
    
    Program sonrası çocuklara dondurma ve meyve suyu ikramı yapıldı ve camii önüne kurulan oyun parkında çocuklar doyasıya eğlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası