Ege Postası
Geri

Yelekli, “Yaşlılar bizim değerimizdir”

Güzelbahçe CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı. Yelekli, “Yaşlı değil, yaş alan büyüklerimizin daha müreffeh ve rahat bir ortamda yaşamaları için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.
Yelekli, “Yaşlılar bizim değerimizdir”
Haberler / Yerel Politika
2 Ekim 2013 Çarşamba 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yelekli, yaşlı nüfusun günümüzde ciddi zorluklarla karşı karşıya kaldığını belirterek, “Büyüklerimiz, bizim hayatımızın hafızası ve tecrübe taşıyıcılarıdırlar. Onların taşıdığı köklü sevgi ve şefkat bizlere güç veriyor. En az genç nüfus kadar kıymetli olan yaş alan büyüklerimize gündelik hayatta gereken kolaylığı sağlamak hepimizin asli görevidir” diye konuştu.
Yelekli, Atatürk’ün söz ettiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmanın yolunun sadece ekonomiden geçmediğini vurgulayarak, “Ulu Önder, insan yaşamına ve yaşam kalitesine de işaret etmiştir. Bir ülke düşünün ki, zenginliğiyle övünüyor; ama yaşlısına sahip çıkmıyor. Bir ülkenin çağdaşlığı, yaşlısına gösterdiği değerle ölçülür” sözlerine yer verdi.
Bugüne kadar bir siyasetçi olmanın ötesinde bir vatandaş olarak, yaşlılar için elinden geleni yaptığını belirterek, “Bundan sonra da bir siyasetçi ve bir vatandaş olarak yaşlılar, engelliler, gençler, kadınlar ve çocuklar her zaman gündemimde olacak. Onların huzuru hepimizin huzurdur” açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası