Ege Postası
Geri

Yelekli’den vefa örneği

Güzelbahçe CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, 1994’te tekrar belediye statüsüne geçen ilçenin ilk belediye başkanını evinde ziyaret etti
Yelekli’den vefa örneği
Haberler / Yerel Politika
20 Eylül 2013 Cuma 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, ilçenin 1994-1999 yılları arasında belediye başkanlığı görevini yapan Hülya Yarbuz’u evinde ziyaret etti. Güzelbahçe’nin tekrar ilçe olması ile seçine Yarbuz, Yelekli’ye adaylık yolunda başarılar diledi. 
Güzelbahçe’nin dinamik belediye başkan aday adayı Uğur Yelekli, ilçede faaliyetlerini sürdürüyor. Yelekli, bir vefa örneği göstererek, ilçenin ilk belediye başkanı Yarbuz’u evinde ziyaret etti. Yelekli, Yarbuz’a Güzelbahçe için önemli bir değer olduğunu ifade ederek, “Siz bu ilçenin hafızasını taşıyan bir değerli insansınız. Fikirleriniz ve tecrübeleriniz bizim için çok kıymetli. Burada belediye başkan adayı olmam durumunda sizin de bu ilçe için yapmak istediklerinizi dinleyip bunları hayata geçirmeye çalışacağız” dedi.
Yelekli, Güzelbahçe için emek vermiş bütün insanların kendisi için önemli olduğunun altını çizerek, “Güzelbahçe’de eskiden belediye başkanlığı yapmış herkes bizim için değerlidir. Hülya Yarbuz başkanımız da eski bir Güzelbahçeli ve eski belediye başkanı olarak hala bir değer olarak yanı başımızda duruyor” görüşünü aktardı.

PARKTA BİLE GÖREV YAPARIM
Yarbuz da, Yelekli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bu kent ve insanlarımız için ne yapsak azdır. Şahsen bu kent için bana herhangi bir parkta bile görev verilirse yapmaya hazırım. İnsanımız için bir çivi çakanı sırtımda taşımaya hazırım. Bu nedenle sizin görüş alışverişinde bulunmanızı önemsiyorum. Dilerim demokratik ortamda ilçemiz için en iyi tercih yapılır” diye konuştu.
Yarbuz, Güzelbahçe için başkanlık yaptığı dönemde elinden geleni yapmaya çalıştığını söyleyerek, “Siyaset bir şeyler vermek için yapılmalı, bir şeyler almak için değil. Belediye başkanlığı gibi mevkilere ticari yaklaşmamak gerek. Ancak bu şekilde kent güçlenir” ifadesini kullandı.

HEP BERABER YAPACAĞIZ

Yelekli de, Güzelbahçe’nin geleceği için bütün dinamikleri harekete geçirmek gerektiğini vurgulayarak, “Emin olun ki, bu ilçede aşılamayacak zorluk yoktur. Bunun için ben öncelikle dayanışmayı ve toplumsal barışı önemsiyorum. Barış ortamını yakaladığımızda bir şeyleri daha çabuk başaracağız. Bu amaçla sizinle daha çok yan yana gelip fikir alışverişinde bulunacağız. Yapmak istediklerimizi hep beraber yapacağız” sözlerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası