Ege Postası
Geri

Yeni Asır'a boyalı saldırıda flaş gelişme

İzmir'de, Yeni Asır Gazetesi'nin Çankaya semtindeki binasına kırmızı boya ve yumurta atılmasıyla ilgili gözaltına alınan 12 kişi savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Yeni Asır'a boyalı saldırıda gözaltına alınanların
Yeni Asır'a boyalı saldırıda flaş gelişme
Haberler / İzmir
14 Ekim 2015 Çarşamba 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çankaya Semti Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndaki Yeni Asır Gazetesi'nin bulunduğu binaya dün  saat 15.30 sıralarında gelen bir grup, ellerindeki kırmızı boya dolu pet şişe ile yumurtaları bina içine fırlattı. Binada bulunanlara hakaret ettikleri belirtilen gruptakiler daha sonra binadan çıkıp, uzaklaştı.

"YENİ ASIR'A YUMURTALI VE BOYALI SALDIRI" HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...


Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin kimliklerini belirledi. Aynı gün 22 yaşındaki Çiğdem İ.E. ile 20 yaşındaki Güngör Ö.D. gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında, şüphelilerden Emine A. ve Enver K. da polis tarafından yakalandı, ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü.

6 KİŞİ DAHA YAKALANDI
Saldırıyla ilgili gözaltına alınanların sayısı 10'a yükseldi. Binadaki güvenlik kamerası kayıtlarından kimlikleri belirlendikten sonra yakalanan şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. 


12 KİŞİ SERBEST
İzmir'de, Yeni Asır Gazetesi'nin Çankaya semtindeki binasına kırmızı boya ve yumurta atılmasıyla ilgili binadaki güvenlik kamerası kayıtlarından kimlikleri belirlendikten sonra yakalanarak gözaltına alınan 12 kişi savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası