Ege Postası
Geri

Yenigün 11 yaşında

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen ve yönetim kurulu üyeleri 11. Kuruluş yıldönümünde Yenigün Gazetesi'ni ziyaret etti.
Yenigün 11 yaşında
Haberler / İzmir
3 Mart 2016 Perşembe 17:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Dikmen, Başkan Yardımcısı Murat Atilla, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yılmaz ve Erkut Şahin, Yenigün Gazetesi'nin 11'inci kuruluş yıldönümünü kutladı. Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Dinçer ve Yazı İşleri Müdürü Deniz Kezer ile görüşen Başkan Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kutlama için gazeteyi ziyarete gelen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ve Yenigün çalışanlarıyla birlikte pasta kesti. 

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Yenigün Gazetesi'nin 11'inci kuruluş yıldönümünü kutlayarak, yerel basının içinde bulunduğu sıkıntılı dönemin birlik ve beraberlik ile aşılacağını kaydetti. Dikmen, ayrıca İzmir'in tüm dinamiklerini yerel basına destek vermeye çağırdı. 

Ziyarete gelerek kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ettiğini belirten Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Dinçer de, İzmir basının bir bütün olduğunu, hep beraber hareket ederek zor günlerden çıkılabileceğini söyledi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası