Ege Postası
Geri

Yenilikçi ve çevre dostu hastane

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde elektrikli bisiklet ile gündüz hasta numuneleri taşınmakta, geceleri de güvenlik personeli hasta güvenliği için devriye atmaktadır.
Yenilikçi ve çevre dostu hastane
Haberler / İzmir
10 Kasım 2023 Cuma 14:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Bilal TURGUT, hasta numunelerinin güvenli ve hızlı bir şekilde taşınması ve hasta güvenliğinin sağlanması için etkili çözümler aramaktadır. Bu amaçla elektrikli bisiklet ile hasta numunelerinin taşınması ve hasta güvenliğinin sağlanması için güvenlik personeline devriye atmak suretiyle çözüm bulmuştur.

Hasta numunelerin polikliniklerden laboratuvarlara taşınmasında kullanılan elektrikli bisiklet, hızlı, güvenli ve çevre dostu bir çözüm sunarak sağlık sektörüne önemli bir katkı sağlamaktadır.



Günümüzde elektrikli bisikletler, şehir içi trafiği aşmak amaçlı kullanılsa da hastaların laboratuvar sonuçlarının hızlı bir şekilde sonuçlanması ve hızlı bir şekilde güvenlik personelinin devriye atabilmesi için avantajlar sağlamaktadır.

Hastanenin toplamda 50.000 m2’lik yatay mimariye sahip olması sebebiyle hasta güvenliğini sağlamak için elektrikli bisiklet ile güvenlik personeli hastanenin her alanına hızlı bir şekilde devriye atarak güvenliği sağlamaktadır. Güvenlik personeli, hastanenin geniş bir alana kurulu olması sebebiyle devriye atmakta güçlük çekmekteydi. TURGUT, bu sorunun giderilmesi için elektrikli bisikletin hem gündüz numune taşıma amaçlı hem de geceleri güvenlik amaçlı kullanılmasını sağlayarak bu sorunu çözmüştür.

Elektrikli bisiklet olmadan önce polikliniklerden her 15 dakikada bir laboratuvara hasta numunelerini yürüyerek götüren personeller ve 50.000 m2'lik alanda yürüyerek devriye atmak zorunda kalan güvenlik personelleri Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Bilal Turgut 'a teşekkürlerini ifade ettiler.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası