Ege Postası
Geri

Yeşil bir dünya için engel yok

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, Engelliler Üst Kurulu çalışmaları çerçevesinde Ankara’daki engellilerle bir araya geldi. Güven, CHP Ankara Mamak İlçe Engelliler Komisyonu'nun Mamak Şehit Ercan Uygun Parkı’ndaki Ağaç Dikme Şenliği'ne ve ardından Mavigöl'deki pikniğine katıldı.
Yeşil bir dünya için engel yok
Haberler / Yerel Politika
23 Haziran 2014 Pazartesi 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Engelliler Üst Kurul Üyesi ve  İç Anadolu Bölge Temsilcisi Cemal Kaman, CHP Mamak İlçe Başkanı Adnan Demirci,  CHP Engelliler Üst Kurul Üyesi Erman Eranıl, Aktif Görme Engeliler Dernek Başkanı ve Beyaz Baston dergisinin imtiyaz sahibi Şerafettin Hasanoğlu, CHP Mamak kadın ve gençlik kolları başkanları, engelli dostları ve ailelerinin katıldığı etkinlikte Prof. Dr. Güven, engellilerle birlikte parka çam fidanları dikti. Engelsiz yeşil bir dünya çağrısı yapan Güven, “Ankara Mamak CHP Engelli Komisyonu’nun ‘Engelsizyeşil bir dünya’ sloganı ile yola çıktığı etkinlikte onlarca fidanı toprakla buluşturduk. Engelli çocuklarımızın doğa ve çevre bilinci kazanması, çevre sorunlarına karşı engelleri kaldırmak amacıyla düzenlenen etkinlik oldukça kalabalık ve coşkulu geçti” dedi.
 
‘HER İLDE YANLARINDAYIZ’
CHP Engelliler Üst Kurulu olarak her ilde engellilerin yanında olarak onların yaşama biraz daha bağlanması için çalışmalar yürüttüklerini belirten Prof. Dr. Güven, “Doğa sevgisi de onları yaşama bağlayan önemli bir unsur. Her etkinlikte onlarla ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Burada da Ankara’lı engelli vatandaşlarımızla güzel bir etkinlikte buluştuk. Gerek sosyal açıdan gerekse maddi açıdan onların desteklenmesi ve olanaklarının artırılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Fidan dikiminden sonra Mavigöl piknik alanına geçen tüm katılımcılara, CHP’li üyelerin mangal başında elleriyle hazırladıkları yiyecekler ikram edildi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası