Ege Postası
Geri

Yeşilçam türküleri Çankırı'da hayat buldu

Çankırı Belediyesi ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi işbirliği ile 'Yeşilçam Türküleri Konseri' düzenlendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından seslendirilen türkülere vatandaşlar eşlik...
Yeşilçam türküleri Çankırı'da hayat buldu
Haberler / Genel
3 Temmuz 2013 Çarşamba 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çankırı Belediyesi ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi işbirliği ile 'Yeşilçam Türküleri Konseri' düzenlendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından seslendirilen türkülere vatandaşlar eşlik etti.

Çankırı Taş Mektep bahçesinde düzenlenen programda, dönemin filmlerine ait sinevizyon gösterisi de yapıldı. Yeşilçam sanatçılarının ve Türk filmlerinin afişleri ile donatılan alanda, seyircilere patlamış mısır ve Çankırı’ya özgü kızılcık şerbeti de ikram edildi. Yaz eğlencesine aileleri ile katılan vatandaşlar, birçok türkünün yer aldığı konserde geçmiş yılları yeniden yaşadı. Konser öncesi bir konuşma yapan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaz akşamlarının Çankırı’da farklı geçeceğini belirterek, vatandaşların Ramazan etkinliklerine katılmalarını istedi.

Konsere; Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası