Ege Postası
Geri

Yıkılacak okulun önünde son fotoğraf

Bursa'nın Orhangazi ilçesinin en eski okullarından Alitekin İlköğretim Okulu eski binası yıkılıyor. Yeni yapılacak bina ile birlikte derslik sayısı ve eğitim kalitesi artacak. İlçedeki binlerce kişinin mezun olduğu ve sıralarında ter...
Yıkılacak okulun önünde son fotoğraf
Haberler / Genel
22 Haziran 2013 Cumartesi 15:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'nın Orhangazi ilçesinin en eski okullarından Alitekin İlköğretim Okulu eski binası yıkılıyor. Yeni yapılacak bina ile birlikte derslik sayısı ve eğitim kalitesi artacak.

İlçedeki binlerce kişinin mezun olduğu ve sıralarında ter döktüğü okul binası gün sayıyor. Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar'ın da mezun olduğu Alitekin İlköğretim Okulu'na Tartar son bir ziyarette bulundu. Okul aile birliği üyeleri ve okul müdürü Fuat Burhan'la sohbet eden Tartar, bina önünde son fotoğrafı çektirdi.

Binada Orhangazi'de tanınmış birçok simanın hatıraları olduğunu ifade eden Tartar, artık eski binaların ihtiyaca cevap vermediğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası